• dün yayınlanan masterchef türkiye isimli yarışmada acun ılıcalı'nın gerçekleştirdiği eylemdir.

    yarışmacı yemeği bitirmiş ve jüriler tadım yapıyorken kapı açıldı ve patron acun ılıcalı şort, tişört ve plaj terlikleriyle yayına girdi. lakayıt tavırlarla konuşmaya başladı ve kendisine "siz" diye hitap eden diğer kişilere "sen" ile başlayan cümlelerle hitap ederek geyiğine devam etti.

    tam bir "anadolu şehirlerinde bulunan 20 kişilik kobi patronu" ukalalığı ve şımarıklığı!
  • adamın kendi kanalında, kendi çalışanlarıyla geçirdiği zaman dilimi sonuçta. bir nevi para benim, mal benim, kan benim, damar benim mevzusu.

    isterse çıplak da çıkar da rtük çok pis kafa atar.
  • mark zuckerberg yayina terlikle katildigi zaman artik giyim kusam kulturunde devrim var. belirli kaliplarin adami degil deniliyordu. simdi de acun elestiriliyor.

    ıki yuzunuzun ikisini de ayri ayri siksinler ya. batida tv ye ciplak zenciler ciksa saatlerce sakso cekersiniz kompleksli ibneler.
  • türkiye'nin en alfa erkeği olduğunu bir kez daha gösteriyor. kızlarını çıkarıyor programa, akrabalarını çıkarıyor, sevdiği arkadaşlarına program yaptırıyor, hatta kendi arkadaşlarıyla yaptığı halısaha maçını canlı yayınlatıyor amk cidden alfa oğlu alfa.
  • adam yüzünü çok çabuk eskitiyor. yakında millet gene mi acun diyip kanal atlamaya başlayacak. çok uzun bir süre ekranlardan uzak kalması kendisi açısından iyi olacaktır. fikrimce...

    edit: gelen mesajlar sonrası belirtmek isterim. ironiydi arkadaşlar. adam zaten kaç senedir ekranlarda.. milletin bıkmaya niyeti felan yok. bizim milletin ağzına s.çsa ses çıkartmazlar.
  • ne sevimsiz adamdır ya
  • hiç mi canı ayakkabı giymek istemiyor acaba ben de bunu merak ediyorum.
  • ekran başında olan insanların çoğunluğunun eleştirmek yerine keyiflenip güldüğü ve kendisini görmekten mutlu olduğu için , çokta dert etmediği eleştiridir.
  • zamanında acun'a lümpen diyen okan bayülgen'nin haklı olduğunu gösteren durum. okan'nın videoda da dediği gibi acun ılıcalı tamamen köklerinden kopmuş, kendini geliştirmek ya da beynini yararlı bir şeyler için çalıştırmak yerine zamanını ve parasını en eğlenceli bir şekilde koyun gibi tüketme sevdası içindeki lümpen zihniyet için içerik üreten ve bunun üzerinden parayı götüren bir kişi. okan duruma göre yanardöner olabilir ancak eleştirilerinde her zaman bir doğruluk payı vardır.
hesabın var mı? giriş yap