• eskişehir'de iki eylül caddesi üzerinde bulunan çok popüler, çok ucuz mağaza. mango önünde sigara içen erkek grubu eskişehir'de addax önünde sigara içen erkek grubuna dönüşmüştür.
  • eskişehir'de çarşı tramvay durağının tam karşısındaki tükkan. osmangazi'ye veya otogara gitmek için tramvay beklerken vitrinini inceleyebilirsiniz rahat rahat.

    yalnız, hakkaten ucuz. özellikle indirim dönemlerinde fiyuuv! (ıslık efekti) çarpayla kapışır. tek sorunu yine çarpadaki gibi peynir ekmek gibi satılan mallardan herkeste bir örnek olabileceği tehlikesidir, dikkatli olmak lazım. en son hediye almak için onca dolaşıp espark'taki fiyatlar paçavradan bozma giysiler için ateş pahası denebilecek ölçüdeyken ilaç gibi fiyatları ve çok fazla çeşit olmasıyla sevindirmiştir.

    "addax'lar adadım sanaaa" diye kötü espriler yaparaktan tamamlamıştık alışverişimizi, mutluyduk. iyidir addax.
  • bilecik'in her zaman en kalabalık mağazası olma özelliği de bu markaya ait.
  • bursa da da bir adet şubesi bulunan, bayanların her daim boş bırakmadıkları, özellikle fiyatları da uygun olan, bayan giyim mekanı.
  • büyük sahra çölünde yaşayan bir tür antilop. geniş toynakları vardır. çöl kumlarında rahatça hareket ederler. öbür antiloplar kadar hızlı koşmadıklarından kolay hedeftir. an itibariyle soyu tükenmek üzeredir.
  • ankara'da sanırım henüz keşfedilmemiş olan über mağaza. ne zaman önünden geçsem boş. yalnız böyle olunca alışveriş zevkli olmuyor ki! itişip kakışan kadınlar yok, kabin ve kasa kuyruğu yok. ilginçtir buradaki görevliler de kibar. eskişehir addax'taki gibi boğularak alışveriş yapmayınca tadı çıkmıyor, alışmış bünye.

    not: mağaza kızılay'da and çarşısının yanında.
  • angara'nın resmi giyeceklerinin halka sunulduğu tükkan. angara kadınlarının modasının kalbi. şayet alışveriş yapılır ise aldığınız ürünlerin kesinlikle beyaz converse ile tamamlanması gerekir.
  • kadın giyimin ne biçim bir sektör olduğunun yaşayan kanıtı. 2009-10 gibi yamulmuyorsam, metro altı giyim tadında bir markaydı. gezer'di bir nevi. şimdi yine öyle ama talep çılgınlarcasına artmış, çok üretip çok satıyorlar. fiyatlar yine ulaşılabilir ama ürünün değerinin çok üstünde. kazakları yün-pamuk değil, naylon çoğunlukla. polyester mangonun polyesteri gibi değil, daha bir kart. olur olmadık yerlerde altın sarısı fermuar ve parlak taşlar kullanıyorlar. tasarımları 3,5/10 fiyat 6/10 ambiyansa da 1/10 veriyorum. salı pazarı gibi. es kaza bir ürün seçsen deneyemiyorsun bile. neyse ben gördükçe umutla doluyorum bir gün zengin olacağım için.
  • sarmal boynuzlu, beyaz postlu antilop. kuzey afrika ve arabistan'ın yarı çöl kesimlerinde, yirmi başlık sürüler halinde yaşarlar.
  • çok ucuz fiyata, sizi kendi seçiminize göre hem kezban hem lady, hem hippi hem tiki yapabilecek; kelimenin tam anlamıyla bir giren pişman bir de girmeyen mağazadır.
hesabın var mı? giriş yap