• cezaevinde çok düşündüğünden olsa gerek atatürk'ü henüz anlamaya başlayan ahmet altan'ın kendisini ziyaret eden vekillere yaptığı itiraf.

    ay ben şok... ahahahaha. hani faşistti bu adam? hani diktatördü?
  • aramaya devam etsin. atam yakinda kalkip ikinci cumhuriyeti kurmaya gelecek. o zaman muserref olurlar kendisiyle. hnkljfdlskahjndalana.
  • tek tek akıllanacaksınız aq, tek tek de iş işten geçti onu napıcaz..

    elimizde modernleşmeye çalışan, insanların konuşup tartışabildiği bir türkiye varken, inat ve ısrarla onun içine edenlerin şimdi nedamet getirmesi.
  • dünyadaki hikayeler sonsuz değil. hepimiz aynı hikayelerin biraz farklı cover'larını yaşıyoruz. işini bilmeyen çavuşların de dönmesi dönüp de avuçlaması epey sık cover'lanan bi hikaye. vaktiyle arkanda belli güçlerin olmasına güvenip ona buna diş gösterirken maphusluğun birkaç ay sonrasında tam geri vites yapmak ahmet altan gibilerine yakışır diyorum, daha fazla uzatmak istemiyorum.
  • atatürk'ü tutma noktasına gelmişmiş. kötü bir şey gibi söylüyor bunu.
    sen tutma atatürk'ü ahmet altan, sen o kodeste otur başka bi şeyi tut. umarım çürürsün içerde.
  • o kirli ellerinle atatürk fikirlerini tutamazsın sen sayın amına soktuğum, sen anca yarrağımın başını tutarsın.

    tanım: ahmet altan isimli kenenin söz öbekleri.
  • küstahın dediği lafa bak atatürk ü arar hale geldik! atatürk ü bilemem ama sen hapiste bir çift kadın memesi arar hale gelmişsindir en fazla. o da olamayacağına göre şimdilik kendininkileri avuçla ahmetçiğim. gözlerinden öperim bye(bkz: vatanı bir kadın memesine satarım)
  • yine inceden atatürk düşmanlığı yapmaya devam ettiğini gösteren bir cümle kurmuş. "bunları görünce atatürk gibi kötü birini bile arar oldum" demek istemiş fakat açık söylemeye yememiş. tipik yetmez ama evet yavşaklığına devam ediyor. hala biz referandumda yanlış yaptık, ergenekon ve balyoz döneminde isimsiz mektuplara tav olduk gazetecilik diye ne idiğü belirsiz işler yaptık ıslak rüyalarımızın etkisi altında kaldık diyemiyor. hala bu yaptıklarımız doğruydu ama şimdi diktatör dememiz de doğru diyor. tüm bunlara rağmen hala "aydın" diye görülüyor olması rezillik.
hesabın var mı? giriş yap