• şimdiki tweetçi, trollcü lavuk tayfa bilmeyebilir, ama eskiler bilirler. author diye yazar bir arkadaşımız vardı, trolldü ama hasıydı, yani hakkını veriyordu işinin. sözlüğü birbirine katmasının yanı sıra özellikle türk kızları üzerine yaptığı tespitlerle de gönlümü fethetmeyi başarmış bir yazar arkadaşımızdı. işte bu arkadaşımız türk kızının kezban adı altında tipolojisini çıkarmıştı. neydi authorün bahsettiği bu kız kalıbının belirgin özelliği; her daim "götümü sükecüler" psikozuyla hareket etmesiydi değil mi?

    şimdi görülüyor ki evvelki zamanda seçim arifesinde bu kezban söyleminin meyvesini, çekirdeğine hatta sapına kadar yiyenler yine aynı algoritmadan ekmek yeme peşindeler. ancak bu sefer algoritma suni yollardan oluşturulmak isteniyor. yine ordunun bir tarafına çomak sokulup, akılları sıra "lan olm az akıllı ol" mealinde bir tepki vermeleri sağlanacak. muhteremleri zeki sanardım ama kendini tekrar eden yöntemlerini gördükçe yanıldığımı, kapasitelerini fazla büyüttüğümü anlıyorum. neyse... askeriyeden 27 nisan benzeri bir reaksiyon geldiğinde siyaset, medya, basın vb. el ele söylenecek söz dünden belli; "eyvah, hepimizin götünü sükecüğler, verasetçiler, darbeciler alayımızı dübürümüzden öpecek. demokrasiden yana mısınız, yoksa veraset sisteminden mi?". hop, oldun mu yine yüzde 50 oy potansiyeliyle mağdurun, ezilmişin önde bayrak sallayanı. işte kezban partinin kezban mentalitesi de bu kadar basit ve mükerrer olabilir zaten.

    neyseki dediğim gibi, ne kezban parti sandığım kadar akıllı çıktı, ne de karşısındakiler sandığım kadar aptal. bir gelişme var, aferin.
hesabın var mı? giriş yap