• çavuşbaşı çekmeköy dolaylarındaki bir kasap. ayrıca adet veya kilo ile eti pişmiş olarak da sunuyorlar. eti, sucuğu yağlı ve lezzetli. eti pişirirken kurutmuyorlar. fiyatları da makul.

    kuzu şiş, kuzu pirzola ve sucuk tavsiye edeceğim ürünleri.

    http://aktasetmangal.org/
  • çekmeköy orman içerisinde çok deli kuzu pirzolası yapan mekan, tek kötü yanı et sosları mevcut değil eti şahlandıran can veren acı biber soslarını masalara koymalarını bekliyoruz, fiyatları orta ve üstü
  • gurme değilim, etten de anlamam lakin mahşer kalabalığından mıdır nedir, bildiğin pişmekten ölmüş, yer yer kavrulmuş et yolladılar sofraya, mekanin hali malum ee lezzet de olmayınca yarım saat yetti. yemek değil savaş vardı benim gördüğüm, ya da benim götüm fazla kalkmış.

    (bkz: puanım dokuz değil kanka)
  • ardahan merkez’de bulunan bir restoran. mekan küçük fakat etleri gerçekten kaliteli. zaten kendi kasaplarından getiriyorlar etleri. aşağı katta yemek istediğiniz etleri seçiyorsunuz, onlar size pişirip getiriyor. tek dezavantajı mekanın küçük ve gösterişsiz olması.
  • istanbul çekmeköy sınırlarında bulunan bir yer. sık sık da giderdim lakin şu olayı yaşayana kadar.

    genellikle garsonlar siparişi alıp eti getirip yoluna bakarlar daha da görmezsin. dün akşam çok farklı oldu. ben kapıya sigara içmeye çıktım. eşim de o ufak çocuk alanına büyük kızı almaya giderken biberonu unutup geri dönüyor. o sırada benim 6 aylık kız bebek arabasında. ekmeği yere düşür sen. bunu gören garson da sizin yiyeceğiniz yemeğin, sizin gibi bebeğin başla küfürlü küfürlü konuşmaya. bunu yapabilecek ahlaka bir garsonlar var. eşim de bana bunu bugün söyledi.

    orada söyleseydi ben o biberonu o garsonun götünde sokmaz mıydım? cerrahi profesör gelse o biberonu çıkartamazdı. gideni siksinler bi daha. siz giderseniz sizi de siksinler. 6 aylık bebeğe söven yere bilip de gideni zaten siksinler. ben bilahare gidip sileceğim zaten.
  • 3-4 yıldır ara sıra giderim. fiyatlar çok pahalı değil, olması gerektiği gibi. 4 kişi köfte tavuk ciğer seçip tıka basa doyup 120 lira falan hesap vermiştik en son gittiğimizde. ne yediğine bağlı tabi.

    buraya gelmeden az daha aşağıda ateş kalesi isimli bir mekan daha var. burası da aynı konsept ama daha sakin biryer. üstelik bahçesi de mevcut. yazın giderken orası daha tercih edilebilir. ben gittiğimde çok memnun kalmıştım.
  • muhteşem etleri var. kalabalık değilken gidiniz. insan gibi yersiniz. sucuğu muhteşemdir.
hesabın var mı? giriş yap