• chris messina'nın yönettiği 2014 yapımı bir dram filmi. başrollerde don johnson, mary elizabeth winstead ve filmin yönetmeni chris messina var.

    işkolik bir avukat, kocası aniden onu terkettikten sonra hayatını yeniden toparlamaya çalışır. dağılmış ailesini bir arada tutmaya çalışırken daha önce farketmediği zaaflarını ve gücünü, hayatımızın dokusuna işlemiş tekdüzelikle ve yıkıcı olabilen olaylarla yüzleşirken keşfeder.

    http://www.imdb.com/…t2977090/?ref_=hm_hp_cap_pri_1
  • mary elizabeth winstead hatrına izlediğim film. o kadar yanlı bi filmdi ki ortalarına doğru şu geçti aklımdan:
    film bitip cast akmaya başlayınca yönetmen, yapımcı, senarist bok püsür hepsi "koca" çıkacak herhalde.
    gerçekten adamın adını bilmeyi bırak yüzünü de ilk kez burda gördüm ve bingo amına koyim, bu filmin yönetmeniymiş.

    konusunu özetleyelim:

    "işkolik bir avukat, kocası aniden onu terkettikten sonra..." ne yapacağını şaşırır ve bir bok parçasına dönüşür. ne çocuğuyla, ne babasıyla ne de işiyle ilgilenebilen bu aciz embesili derleyip toplamak için ablası başına çoban olarak getirilir. kafası biraz kırık ama çok tatlı bir insanevladı olan ablası da ne yapsa bu moronu toparlayamaz. ablanın eve gelişinin hemen akabinde bu tek hücreli büyük bir sıkıntısını ona açıp yardım ister: seks?

    sonunda da "koca" gelir, ablamızı terk edeceğini kendisine ve oğluşuna izah eder. ablamız toparlanır, hızlıca herkesin bir gönlünü almacaya girişir ve film biter.

    bir kadının bu kadar göze sokularak aşağılandığı bi film sanırım daha önce izlememiştim.
hesabın var mı? giriş yap