• düşünme yetisini kaybedecek oranda sezen aksunun fanatik hayranı yazar.
  • sezen aksu'nun fanatik hayranı olacak kadar allah kimseyi düşürmesin.
    yazar.
  • #119097440

    lgbti’lerin boğaziçi protestolarında yaptıkları hataları eleştirenlere açık mektup yazan bir yazar.
    avrupa’ya göçmüşsün ama faşistliğini türkiye’de bırakamamışsın. biz diyoruz ki lgbti bireyler bencilliği bırakıp protestoları dikkat çekmek için kullanmasınlar, bu arkadaş diyor ki lgbti orada destek vermek için bulunuyor. neymiş efendim blm protestolarında da lgbti varmış. blm protestosundaki lgbtiler de bile bile insanların değerlerine hakaret ederek protestolarının haklılığına gölge düşürmüşler mi acaba?

    bir entry’sinde de önemli lgbti bireylerden örnekler vermiş. #119075072

    anlayamadığı şey ise bu insanların öne çıkmalarının sebebi hep başka başarılarının olması. mesela da vinci ve alan turing bilim adamıdır ve çok önemli çalışmaları vardır. kendilerini ve kişiliklerini sadece lgbti’ye indirgememişlerdir. adam (bu kadar nefret kusan bir insan kadınsa vay halimize, non-binary ise de yapacak bir şey yok) büyük iskender’i örnek vermiş ya lan.
    bu yazar ise kendini tamamen avrupa vatandaşı olmaya ve lgbti olmaya indirgemiş. muhtemelen yaşadığı ülkede aktivistlik oynamayı seven biri ve en basitinden bir tanımla realist biri değil. avrupa’da lgbti çoğunlukla normalleştiğinden ve polonya dışında insanlardan pek tepki görmediğinden, muhtemelen bu yazar ilgisiz kalmış olacak ki nefret kusmak için sözlüğe gelmiş. neymiş efendim halk homofobikmiş. sen lgbti olabiliyorsan isteyen insan da homofobik olur mesele bu değil. mesele sizin en küçük bir eleştiriyi bile homofobi olarak yaftalayıp dikkat çekmeye çalışmanız hatta eleştiri getirenleri faşist olarak adlandırmanız.

    yazara tek bir sorum var.
    yarın yeri gelir türkiye’de lgbti protestoları da yapılır. o zaman başka bir grup gelip protestona el koysun, halktan tepki çekecek hareket yapsın ve senin protestonun haklılığına gölge düşürsün ister misin istemez misin? insanları homofobiyle veya “tatlı su solculuğuyla” suçlanmadan ve gelip burada nefret kusmadan önce bunu bir düşün.
  • ychpli ergen. bir de buna adam akıllı mesaj atmıştım vaktinde. hoşt demek kafiyken gereksiz efor olmuş.
  • kürtçüler, liberaller, siyasal islamcılar, fötöcüler bu ülkenin kanseridir diyen yazar. eskiden bunlar akp'de toplanmıştı şimdi de chp'de toplandılar demiş.
hesabın var mı? giriş yap