• acil bir gereklilik.

    alkol zararlı tamam ama avrupa ve abd alkol konusunda nasıl davranıyorsa sen de öyle yap ve fiyatları öyle regüle et bir zahmet.

    barda bir biraya 16 ytl markette ise 9 ytl fiyat çekmek nedir amk ya?

    butikbira filan da demeyin öneri olarak üzengi çekici ile döverim şerefsizim. arkadaşla iki bira içecez diyelim amk yanımızda tankerle bira mı taşıyacaz amk? iş mi lan bu.
  • şaka gibi olayı gerçekleştiren harun kolçak ı tebrik etmek gerekir tabi komadan çıktıktan sonra.
    http://haber.gazetevatan/....sina-girdi/312228/7/yasam
  • 16 ytl değil, 8 tl'dir.

    hoş yine çok pahalıdır ama, dezenformasyon yaparak haklı çıkılmaz. troll olunur anca.

    vaaaay uyanık troll editi: bu başlık açan arkadaş benim mesajdan sonra entry'sini düzenleyerek, barda 16, markette 9 lira vs vs yazmış. ama elbette benim tepkim buna değildi. aşağıda orijinal ilk hali mevcut. seni girdi hain troooooll.

    orijinal entry
  • en güzel protesto butik bira yöntemiyle kendi pilsner ale lager gibi biralarını evde onlardan daha iyi üretmek, aynı yöntemlerle şarabınızı üretmek yada imbik yaparak kendi etil alkolünü alarak rakı votka viski yaparak yada gıda için uygun etil alkole anason yağı viski aroması ve birebir su karıştırarak kendi içkini yapmaktır. bırakın zam yapsınlar böylece 2.5 tlye biranızı,7 10 tlye şarabınızı, damıtma ile 15 tlye 1litre rakı viski votka apsentinizi, hazır alkolle 25 tlye 1 litre rakınızı viskinizi cininizi yapıp zamlara maruz kalmazssınız.
  • bir de butik bira için hönkürmüş, tankerle bira mı taşıyacakmış.

    hayır koçero, yapmaya başlıyorsun, ilk 46 şişe bira 1 ay sonra hazır, sonrasında her 2 haftada bir 46 şişe daha stokluyorsun. bi bakmışsın, 2 ay sonra 150 şişeye yakın içime hazır, harika biraların oluyor.

    no hamallık, no vergi, no kazık.
  • kardeş o butik birayı, rakı house'u falan da yasaklamaları an meselesi. sadece uyanmalarına bakar. bana o yüzden evde yapmayı çözüm olarak sunmayın pis söverim.
hesabın var mı? giriş yap