• ülkeye geri dönsün diyenler için, yeterince bu apaçilerden var buralarda gelip de bizi, çoluğumuzu çocuğumuzu rahatsız etmesin. kalsın orada

    edit: başlık sahibi entry silip gitmiş. başlık başa kalmış.

    haber linki elinde türk dövmesi olan çocuk haberi
  • edit : başlık benim değil şimdiden söyleyeyim *
  • insanların bir habere, duruma ait bilgi paylaşımında bulunurken bir kaynak göstermek zorunluluğu hissetmemesi nasıl bir iç dünyanın tezahürüdür, anlamadım gitti.

    olayın detayları neler, dövme ne dövmesi, sebep gerçekten de dövmesi olması mı yoksa başka bir gerekçe mi söz konusu, birtakım kıstaslar mı var devreye giren filan gibi soruların hiç önemi yok başlığı açan yazarın nezdinde. belli ki onun kendi kıstasları var iç dünyasında ve o kıstaslara uyan dost, uymayan ise düşman.

    haberi gördüm. şayet bu standart bir uygulamaysa ve bu şekilde dövmesi olan herkese aynı yaptırım uygulanıyorsa, ortada bir mağduriyet yok demektir. bu şekilde standart bir uygulama söz konusu değil de sadece bu arkadaşa bu şekilde bir yaptırım uygulandıysa, elbette bu faşist ve ırkçı bir tavırdır.
  • ben bu adamı evime almam dedirten durumdur.

    bu şekilde, psikopatlık potansiyeli olan bir kişiyi okula almamakla doğru olan yapılmıştır. zira durum sadece dövmeden ibaret değil, çocuğun, çocuk mu lan bu? dedirten bakışları, aile yapısı falan gibi etkenler de rol oynamıştır diye düşünüyorum.
  • muhtemelen komple yalan haber.
    oğlan bir şekilde atılmış okuldan, destek görmek için bayrağa oynuyor.
    söylediğine göre elindeki türk bayrağı dövmesi yüzünden alınmamış, ama baksanız dövmenin türk bayrağı ile alakası yok.
  • gel aslanım burada harika okullar var, bayrağımızı şereflendir ne işin var bayrak yüzünden, elinde dövme var diye okula alınmadığın yobazların ülkesinde.
  • adam aciklamalarin da ögretmenlerin siyasi simge olarak gördügü icin almadigini söylüyor.
    söyle bir durum var yarin diger ögrenci hitlerin dövmesi ile gelirse ne olacak ? malum almanya da yasak, hitlerin simgelerini tasimak bulundurmak vs.

    ahh be abicim, bu kadar vatana özlem duyuyorsan, kafana yüzüne cizdiriyorsun. dön gel ülkene. cocugun türk okullarinda okusun mis gibi. sen de böyle islerle ugrasmazsin.
hesabın var mı? giriş yap