• tık tık
    ekleme: bir arkadaşımızın ricasını paylaşıyorum.
    hocam merhabalar,
    bu konuyla ilgili birkaç şey söylemek isterim. bende bu alımlarda mülakata girdim. uygulama puanım 85 sözlü puanım 37 geldi ve 78 kpss puanıyla birleşince elendim maalesef. kesinlikle saçma sapan bir eleme oldu. atatürk ilke inkılapları,657 sayılı memurlar kanunu, anayasa ve mahalli idareler kanunu ile ilgili 4 soru soruyorlar. benim mülakatım sırasında bu konulardan 3 üne doğru cevap verdiğim halde 37 almışım mesela. nereden biliyorsun doğru cevap verdiğini diyecek olursak,sorulan sorulara cevap verdiğimde komisyonda ortada oturan kişi kim bilmiyorum ama doğru yanlış diye teyit ediyordu. şahsen ben mülakat sonu kesin gözüyle bakıyordum ama olmadı. normal şartlar altında sözlü 75 uygulama 85 ile çok rahat seçiliyordum. velhasıl şeffaf bir süreç değil. ben mansur başkana güveniyordum bu alımlarda daha şeffaf olunur hak yenmez diye ama maalesef bu işi deklere ettiği kişiler adamcılığa devam ediyor anlaşılan. hükümetin liyakatsizliğinden ve vasıfsız alımlarından mustarip birisiyim ama yaşadığım şehrin sevdiğim belediyesinden bunu görünce gerçekten üzüldüm. lütfen paylaşırmısınız bu yazımı. teşekkürler.
  • şeffaflık ne güzel şey değil mi? melih gökçek zamanı eminim bu puanlara hepiniz ulaşıyordunuz.
    bakın bu mülakatları yapan kişiler adildir değildir bilmem. dikkat çekmek istediğim nokta şu: şeffaflık ne güzel kontrol mekanizması sağlıyor ibret al. ülke böyle yönetilse keşke paralarımız nerelere gidiyor bilsek, liyakat var mı takip edebilsek.
  • demek ki neymiş 0 almışlar, hak etmişler almışlar, memurlar.net haberini okurken y.şafak okuyorum sandım.
  • konuşmayı ve hitap şeklini beceremeyenlere, hak ettikleri değeri vermişlerdir.

    69 kişi belediyenin başında halen melih gökçek var sanıyorsa yalama yapmaya çalışmışlardır;
    -melih başkan beyi çok seviyoruz twitterdan takip ediyoruz.
    -...
    -?
    -...

    -sıradakiiiii.

    edit: hahaha aktroller seri eksiliyorlar. ananızın amına girsin. hahaha beter olun orospu çocukları. yağmurlu havada size su yok.
  • otur sıfır ! denmiştir.
  • haberde kpss puanları yüksek deniyor ve yazılı/görsel kayıt alınmadı diyor yukarıdaki paralı yazar liyakat ne güzel şeffaflık ne güzel diyor :)

    liyakat şeffaflık bunun neresinde hocamm?
  • mansur yavaş'ı her ortamda çok sıkı bir şekilde destekleyen birisiyim. entrylerime bakabilirsiniz. yalnız bu olay oldukça garip.

    doğru olmadığını umuyorum. eğer doğruysa hepsi birbirinin larciverdi deyip bırakacağım bu işleri.

    bir kaç kişi diyelim ki büyük bir başarıya imza atarak sıfır almayı başardı. 69 kişinin sıfır alma ihtimali nedir lan? ya 69 kişi mülakata hiç katılmadı ya da torpilleri yoktu veyahut bunlar mülakat yapanlara sınav esnasında ana avrat küfür edip çıktılar ki sıfır aldılar.

    yine de mansur başkanın olaydan bihaber olduğuna ve bu olayı açıklığa çıkartıp sorumlulara hak ettikleri cezaları vereceğine inanmak istiyorum.

    ********
    bir çaylak arkadaşımızdan bu konuyla ilgili bir mesaj geldi. yayınlamamı istemiş, ekliyorum yazıma.

    ------alıntı-------
    @unclepollak
    (#126597028) hocam merhabalar,
    bu konuyla ilgili birkaç şey söylemek isterim.bende bu alımlarda mülakata girdim.uygulama puanım 85 sözlü puanım 37 geldi ve 78 kpss puanıyla birleşince elendim maalesef.kesinlikle saçma sapan bir eleme oldu.atatürk ilke inkılapları,657 sayılı memurlar kanunu,anayasa ve mahalli idareler kanunu ile ilgili 4 soru soruyorlar.benim mülakatım sırasında bu konulardan 3 üne doğru cevap verdiğim halde 37 almışım mesela.nereden biliyorsun doğru cevap verdiğini diyecek olursak,sorulan sorulara cevap verdiğimde komisyonda ortada oturan kişi kim bilmiyorum ama doğru yanlış diye teyit ediyordu.şahsen ben mülakat sonu kesin gözüyle bakıyordum ama olmadı.normal şartlar altında sözlü 75 uygulama 85 ile çok rahat seçiliyordum.velhasıl şeffaf bir süreç değil.ben mansur başkana güveniyordum bu alımlarda daha şeffaf olunur hak yenmez diye ama maalesef bu işi deklere ettiği kişiler adamcılığa devam ediyor anlaşılan.hükümetin liyakatsizliğinden ve vasıfsız alımlarından muzdarip birisiyim ama yaşadığım şehrin sevdiğim belediyesinden bunu görünce gerçekten üzüldüm.lütfen paylaşırmısınız bu yazımı.teşekkürler.

    06.08.2021 15:42 ...
    --------alıntı-------
  • sözlü sınav kayıt altına alınmadıysa kimse kusura bakmasın ama art niyet aranır. gökçek'ten farkı yoktur diyemem ama gökçek de yani en düşük standart. eğer bu ülkede dürüst olma kriterimiz gökçek'ten iyi olmaksa biz zaten bitmişiz.

    bundan sonra da kimse mansur yavaş dürüst falan demesin. chp iktidarında adam kayırmaların devam edeceği de buradan anlaşılıyor. kayırılan insanlar değişecek sadece.
  • klasikleşmiş bir ülkemiz muhalefeti ikiyüzlülüğüdür.

    iktidarın eleştirdikleri her davranışını gücün kendilerinde olduğu yerde tekrarlarlar.

    bunu bildiği için de millet her ne kadar memnun olmasa da akpye oy vermeye devam ediyor.
  • mülakata katılmamış yada mülakata girmeye hak kazanmamış olabilirler. mülkatta sıfır nedir? adını mı söyleyememiş. adını söylese 5 puan alırdı.
hesabın var mı? giriş yap