• yazar olduğumdan beri damarlarımda sıcak sıcak akmaya devam eden fobidir. cillop gibi anket entry başlıkları var , nasıl canım entry girmek istiyor bilemezsiniz. sıcak yaz aylarında cinnet geçirip gömleğini sokak ortasında yırtıp parçalayan delikanlılar vardır ya hani, bende avaz avaz entry girip bağırmak istiyorum. şeytan diyor ki, döşe gitsin 30-40 tanesini.amma velakin tam girecekken parmaklarım titremeye, dişlerim takırdamaya başlamıyor mu bırakıp kaçıyorum bilgisayarı.
    memleket insanımız da çok seviyor bu tür entryleri. hele de futbolla ilgili olanlar yok mu onlar? deli gönül sözlüğü foruma çevirmek nasıl da istiyor. sırf birgün hizmet olsun diye açacağım "en iyi futbol taktikleri" diye bir başlık,artık millet birbirini yer 3-5-2'yi 4-4-2'yi tartışmaktan. zaten memleketim insanının hepsi topçu, hepsi teknik direktör. abartmıyorum, sokakta 2 kişi yüksek sesle futbol tartışmaya başlasın, 10 dakika sonra bütün mahalleli yolu kapatıp japon kale oynamazsa neyim. o derece. zaten helak oldu ülke 15 yıldır sergen'i (bkz: sergen yalçın) tartışmaktan.

    bu fobiyi bende tetikleyen olay ne onu da çözemedim. geçmiş zamanda bir defekt oluşmuş diyorlar senin dimağında. evet , oluştu tabi. ilk entry'im olan sözlük hakkında en çok sorulan sorular başlığına bir defa entry girdim, onda da ancak 2 dörtlük şiir yazdım kaçtım sözlük. soğuk soğuk terlemişim ki böyle inanamazsın. arkadaşlar 2-3 efes çak, öyle bir de girmeyi dene diyorlar şimdi.
hesabın var mı? giriş yap