• antalyaspor'un bu sezon tb2l'ye katılarak oluşturulan basketbol takımı.

    aydın örs ve doğan hakyemez takımın darecileri oldu, alaettin yakan ise koçluğa getirildi.

    burak yönder ve bora hun paçun ile transfere iyi başladılar. 2 seneye süper lig de görebiliriz takımı, özellikle örs ve dodo takımın idaresindeyken.
  • 1. lige en kısa zamanda yükselmesini istiyorum. basketbol izlemeyi özledik.
  • bugün oynadıkları artvin belediye maçında galip gelip, tb2l'nin üçüncü haftasını da kayıpsız geçmiş olan takım. umarım üst liglere hızlı bir şekilde ulaşma başarısını gösterebilirler.
  • ligin ilk 11 haftasını kayıpsız atlatan, tb2l'nin 2 gömlek üstünde takım. 10000 kişilik yeni salonda 2 sene sonra süper ligde acayip işler yapabilir.
  • yarışmacı haklarını devretmek isteyen gelişim koleji'yle anlaşma sağlayıp, dolaylı yoldan da olsa, gelecek sezon için tbl'de oynama fırsatını yakalayan takım.

    http://sadeceantalyaspor.com/…pordan-tbl-atagi.html

    takım, geçen sezonun başında oluşturulmasına karşın, tb2l normal sezonunu baskın bir şekilde tamamlamış (16 galibiyet - 2 mağlubiyet); fakat final grubunda yapılan saçma sapan hatalar sonucunda alınan 3 mağlubiyetin ardından, tbl şansını son maça bırakmıştı. söz konusu maçta da karesipor'a kaybedince, üst lig ihtimali de bir sonraki sezona kalmıştı.

    tbl'de başarılar.
  • 2017-2018 senesinde 1.lig’de 5. olarak sezonu kapatmış takımdır. süper lige çıkmak için 2-9. arası olan takımlarla oynanan play-off’larda da üst tura geçemeden elenmiştir.
hesabın var mı? giriş yap