• ericaceae familyasındaki birçok tıbbi bitkiden ekstrakte* edilen bir hidrokinon olup topikal uygulanma durumunda melanin üretimini düzenleyen tirozinaz enzimini inhibe eder ve melanin oluşumunu engeller.

    edit: noktalama
  • cilt lekelerine çok iyi gelen açıcı özelliği olan bir ürün, aktif içeriği niasinamid , azelaik asit ve arbutin . kendisi soymaktan daha çok renk veren melanin pigmentini baskılayarak cilt rengini açıyor ayrıca aha/bha kremle kullanıldığında da çok etkili.daha çok güneş lekesinde ve sivilce sonrası izlerde etki gösteriyor dermoskin markasının böyle bi ürünü var herkese tavsiye edilir
  • c vitamini serumuyla birlikte kullanıldığı zaman muazzam etkilidir.
    c vitaminiyle şahlanan cildinizde onarım tavan yapar bir de bunu kullanırsanız lekelerin anasını bellersiniz.
    cildinizdeki aydınlanmayı, sağlıklı görünümü herkes fark eder.
  • dermoskin arbutin kullanıyorum. hesapladım 8 aydır kullanıyorum. totalde taş çatlasa 15 gün kullanmamışımdır. o da ayda 1-2 defa kullanmamazlık.

    ürün pahalı gibi gelebilir ama bitmiyor. nerdeyse günde 2 mercimek tanesi kadar kullanıyorum. hatta son 1 aydır lekenin üzerinde de yediriyorum sonra tekrardan lekenin üstüne yedirmeden bırakıyorum. 2-3 saat çekmesini bekliyorum.

    belki bana öyle geliyor ama 2 leke için kullanıyordum 1 tanesi 1 ay önce dikkatli bakınca fark ediliyor kankası da sanki bugun azalmış gibiydi.

    6 ay geçince yenisini aldıydım daha onu açmadım bile.

    bana kalırsa başarılı ama uzun süre kullanmanız lazım. ben son 1 aydır da leke acıcı tonik ile beraber kullanıyorum.
  • cildim asla emmiyor bunu. the purest solition'dan aha bha serum ve glycolic asid+ aha bha tonikle beraber kullanıyorum. rutini eczacımın önerdiği şekilde yapıyorum. fakat sabah uyandığımda arbutin jel halinde soyuluyor cildimden. fazla kullandığım için mi anlamadım. bilgisi olan yeşillendirebilir mi?
    edit: sonrasında la roche posay invisible fluid güneş kremini kullanıyorum.
  • bu aktif icerigi iki aksamdir kullaniyorum ve resmen yuzumu karatti.gercekten resmen yuzumu karartti.mis gibi retinol kullanirim bu ne yahu!
  • sürekli olarak almayı ertelediğim şey.stresten sivilcelerim oluşmaya başladı ama bu mu daha iyi gelir yoksa azelaik asit mi emin değilim. kullandığım yüz temizleme jelinin içinde salisilik asit vardı ve bha olduğundan derinlerde ki aknelerimi de coşturdu.çok kararsızım. retinol için daha genç olduğumu düşünüyorum.yüzümü asitlere de alıştırmak istemiyorum.neyse.
  • türlü türlü cilt bakımı yapıyorum. cildime en iyi gelen serum bu. yemin ediyorum çok süper. bir de c vitamini serumu. ferahlama detoks etkisi yaratıyor ikisi de. retinolmuş falan hadi ordan.
hesabın var mı? giriş yap