aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • netflix'teki altyazı çevirileri de rezil seviyede ne yazık ki.
    tamam, benoit / ben wa balls esprisini kaçırmasan da çevirmek zor olabilir, ama buradaki sıkıntı o da değil, çoğu durumda çevirmen espriyi kendisi kaçırmış oluyor, gerçi countermeasure için iki ayrı yerde ölçüm diyen adamdan ne beklenir ki?
  • silkroad online isimli oyunda yay ve ok kullanan karakterlere verilen isimdir. defansı düşük olur ama sarı gerdirme vuruşu ile critical vuruş yaparsa int karakterlere tek atabilir str karakterlerin ise bayağı bir canını yakar. ayrıca ittirme vuruşu ile kendisine gelen düşmanları uzaklaştırabilir. avrupa ırkı gelmeden önce int archer karakterler medusa isimli boss yaratığı kesebilen tek karakterdi ama avrupa ırkı gelince popularitesi düştü.
  • 5. sezona kadarki kısmı kesinlikle yapılmış en komik çizgi dizidir. her bölüm o kadar fazla sayıda gönderme içerir ki mutlaka bölüm sonrası internetten göndermelere bakın, şok olacaksınız.

    --- spoiler ---

    got dick?
    --- spoiler ---
  • 12.sezonuyla koma öncesindeki temposuna geri dönmüştür. archera yer yer üzüldüm, herkesin onsuz bir hayat kurması ve yokmuş gibi davranmasını beklemiyordum ama eski formuna yavaş yavaş dönüyor son bölümlerde bastonu daha az kullandı sanki.
  • bu dizide katya yı seslendiren kişi dünyanın en seksi ingilizce konuşan aksanına sahip olabilir.
  • 5. sezonunu yarıladığım harikulade animasyon. ilk bölümden bu yana inadına gram bozmadı, umarım böyle devam eder.
  • "maker is a fully autonomous vehicle for 2 passengers, and can fly at 150mph for distances of up to 60 miles. ıts purpose is to advance our work on certification and development of our key enabling technologies. on the back of 20 years of advancements in electric power systems, our team has built an affordable, safe, and low noise evtol aircraft. these aircraft take off vertically like a helicopter, fly forward like an airplane, and are 100% electric. "

    unveil

    archer
  • isveç orijinli fh77bw l52 ya da artillerisystem 08 olarak adlandırılan 2009 da geliştirilen ve 2011'de envantere giren, üreticinin bae systems olduğu volvo a30 6x6 üzerine monte edilmiş topçu sistemidir.

    görev bölgesine hızlı intikal edebilmesi ve menzili ile fırtına obüsü 'ne nazaran daha avantajlı olduğu söylenilebilir.

    bu tarz sistemlere meraklı arkadaşlar için detaylı analiz içeren bir video linkini aşağıya bıraktım. archer çok genel bir isim bu konu üzerine ayrı bir başlık açılabilir düşüncesindeyim.

    archer analiz videosu
hesabın var mı? giriş yap