şükela:  tümü | bugün
  • ing. alan..
  • italyan jazz rock grubu. en ünlü albümleri crac'tir.
  • bulabildigim kadariyla albumleri sirayla:

    1973 arbeit macht frei
    1974 caution radiation area
    1975 crac
    1976 maledetti
  • street fighterex 2 plus oyununda bulunan patenli, kolunda hayvani bir roketimsi aparat bulunan hanım kızımız. meteo combo'su bir kaç saniye için mavi ekran vermenize neden olabilir.
  • italyan progressive ethnic jazz rock fusion grup

    diskografisi;

    1 - arbeit macht frei - 1973
    2 - caution radiation area - 1974
    3 - are(a)zione - 1975
    4 - crac ! - 1975
    5 - concerto teatro uomo (2cds) - 1976
    6 - maledetti - 1976
    7 - anto/logicamente - 1977
    8 - gli dei se ne vanno, gli arranbbiati restano! - 1978
    9 - event '76 - 1979
    10 - area 1970 - 1979
    11 - tic & tac - 1980
    12 - parigi-lisbona (live 1976) - 1997
    13 - chernobyl - 1997
  • lat. ortasında ilk doğu kiliselerinin yer aldığı, ağaçlıklı kutsal avlu. bu avlulardan bazıları, bölge papazlarının barınaklarına açılan revaklarla çevriliydi.
  • zannımca, sanatın her yönünde çok fonksiyonel işler çıkarmış ve günümüz dünyasında sanatın isviçre çakısı olan italyan milletinin; müzik söz konusu olduğunda 60 lar sonrasından bahsediyorsak ki, işte o dönemin en güzide en sıradışı örneklerinden biridir area adlı grup. kompozisyon harikası bir çok eseri vardır bu abilerin. mahavishnu orchestra nın biraz oynak versiyonu diyebiliriz kendileri için. crac albümleri en beğenilen çalışmalarındandır.
  • bir kaykay markasıdır.
  • geçtiğimiz birkaç yıl içinde mantar gibi çoğalan post rock grupları içerisinde ciddi anlamda kaliteli müzik yapan ve değer görmeyi hak eden sayılı gruplardan biridir.kids you're blind şarkısı şiddetle tavsiyemdir.şöyle buyrun ;

    http://wearearea.bandcamp.com/
  • istanbulda yasayip bu sehrin trafiginden, altyapi ve sosyal sorunlarindan bunalmis imdat diyen yazar.