• tam adı arnaut danjuma groeneveld olan nijerya doğumlu hollanda'lı futbolcu.sağ ayaklı olup,sol açık-kanat forvet oynamaktadır. 17-18 sezonunda, nispeten kolay diyebileceğimiz hollanda 2. liginde 11 gol 17 asist istatistiğine 28 maçta ulaşmıştır.

    18-19 sezonunda club brugge'e 1m eur bedelle transferi gerçekleşti. 15 maçta 5 gol 4 asiste ulaşmış.full 90 dakika süreler almaya başladığında ileride kendinden söz ettirecek bir tekniğe sahip.ani patlamalarla ilerleyip,adam eksiltme özelliğini iyi kullanan bir oyuncu.
  • belçika ekibi club brugge'ün sezon başında, hollanda ekibi nec nijmegen'den sadece 1 milyon euroya transfer ettiği 1997 doğumlu nijerya asıllı hollandalı sol kanat oyuncusu
    .
    psv altyapısının ürünü olan bu futbolcu, geçen sene hollanda 2. liginde fırtına gibi esmiş*, bu sene de benzer performansı belçika'da devam ettirmektedir*.
  • 15m euro bonservis bedeliyle bournemouth’a transfer olup 4 senelik sözleşme imzalayan futbolcu.
  • (bkz: arnaut danjuma/@ceyar i kim vurdu)

    şampiyonşip takımı afc bournemouth'da forma giyen 1997 (24) nijerya lagos doğumlu hollandalı sol kanat.

    takımın 10 numarası (bkz: jordon ibe/@ceyar i kim vurdu) dipsiz düşüşüne devam etti ve küme düşen takımında bile barınamadı. afc bournemouth'da sezon başında boşalan 10 numaralı formayı ise danjuma (2020/21 - yaş 24) kaptı.

    psv eindhoven altyapısı, nec nijmegen (2016/17 - bedelsiz - yaş 20), club brugge (2018/19 - 2.8m € - yaş 22) derken, geçtiğimiz sezon gereksiz bir bedele (2019/20 - 18m € - yaş 23) zamanının premier lig takımı afc bournemouth'a transfer olmuştu.

    hollandalı ingiltere'ye ayak basmadan önce belçika'da bileğinden ağır sakatlık (2018/19 - yaş 22) yaşayıp sahalardan 5 ay uzak kalmıştı. ingiltere'deki ilk sezonunda da (2019/20 - yaş 23) hem ayağından, hem dizinden yaşadığı sakatlıklarde totalde 6 ay kadar sahalardan arazi oldu.

    sakatlığa yatkın helak oyuncunun bu sezon ise (2020/21 - yaş 24) maşallahı var. zamanında şanlı hollanda a milli takımına kadar yükselmiş bir oyuncu olarak bu sezon şampiyonşipte mücadele ediyor. olsun en azından sıhhati yerinde; ne de olsa her şeyin başı sağlıktır a dostlar.

    ---------- bonus ----------
    takımının detaylı incelemesi için bakınız;
    (bkz: afc bournemouth/@ceyar i kim vurdu)
    ---------- bonus ----------
  • 20 milyon sterlin karşılığında villareal'a transfer olan futbolcu.
  • 29 eylül 2021 manchester united villarreal maçı'nda döktürmekte olan genç hollandalı. böyle devam ederse ileride kendisini büyük bir kulüpte görebiliriz.
  • an itibariyle manchester united'ın sağ kanadını otoban yaptı.
  • su dakikalarda diogo dalot’u karisi yapmakla mesgul.
  • çok canlar yakacak kanat oyuncusu.
  • villarreal'de bu sezona iyi başlayan hollandalı kanat forvet.
hesabın var mı? giriş yap