• bursa devlet tiyatrosu oyuncusu. bu sezon "ben artist olmak istiyorum" adlı oyunda muhteşem bir oyunculuk sergilemiştir.. ayriyetten vizontele tuuba'da zehra'yı oynamıştır.
  • bu sezon asiye nasıl kurtulur? adlı oyunda asiye'yi oynayan oyuncu.
  • bursa dt'nin sahnelediği asiye nasıl kurtulur adlı oyunda küçüklüğünden kadınlığına kadar asiye rolünü -bazen abartılı bir oyunculuk sergilediğini düşünsem de- hakkıyla canlandıran oyuncu. vizontele, vizontele tuuba gibi filmlerde, çeşitli dizilerde de oynamışlığı vardır. hatta asiye nasıl kurtulur'daki rolü ile lions kulüplerinin verdiği en iyi kadın oyuncu ödülünü almışlığı da vardır. (aynı oyunda annesi rolünde oynayan ayşegül günay demir ile paylaşmıştır ödülü)
  • birinci sınıf bir tiyatro oyuncusu olduğunu düşünüyorum.

    şimdi dt'nin arşivinden baktım, son on yılda rol aldığı altı oyunu izlemişim. bunların çoğu kötü/vasat oyunlar, bir bursa dt klasiği olarak. fakat kendisindeki kaliteli kumaşı dikkatli bir tiyatro seyirci hemen anlar, hakkını teslim eder.

    bu akşam barbara'nın doğumu'nun ankara turnesinde onu yine sahnede görünce dayanamadım, yazayım dedim. asiye nasıl kurtulur'dan beri ilk kez rolünü bulmuş. hakikaten çok başarılıydı olga rolüyle. salondan o an kimsenin bozamayacağı bir mutlulukla çıktım, yetmez mi?*
  • erkan tan 'nin kız kardeşi , zerafeti tavrı yeteneği ile büyüleyen bir devlet tiyatrosu sanatçısi. bursa devlet tiyatrosu müdürüymus kendisi , keşke ankara'da görsek ve daha fazla oyununu izleme fırsatımız olsa.

    keşanlı ali destanı'ni izleme fırsatım oldu.muhtesem bir oyuncu.
hesabın var mı? giriş yap