• insana hani marjinal bizdik dedirten türbanlı bacıdır.

    kaynak
  • türkiye'yi lezbiyen yapamayacaksinizzz
  • (bkz: benim ülkemi lezbiyen yapamayacaksınız)

    kadın öngörü sahibiymiş, önce kendileri oldu.
  • toplum baskisi insanlara neler yaptiriyor. bir kurtulsak bu zincirlerden. ama ortadogu iste..
  • bu işler göründüğünden daha yaygın. sevmişler birbirlerini. türbanlı filan diye kimseyi üzmeye gerek yok. herkes aynı değil. çoğu insan da aile ve çevresini seçme şansına sahip değil.
  • 1) eşcinsellik bilimsel olarak hastalık, sapkınlık vs. değildir, kendi cahil dünyanızda kurduğunuz cübbeli ahmet argümanları kimseyi ilgilendirmez.
    2) isteyen istediğiyle istediğini yapar kimseyi ilgilendirmez.
    3) insanların inançlarına %100 uygun yaşayıp yaşamaması kimseyi ilgilendirmez.
    4) bu videonun rahatsız ettiği, tüm toplumun kendi cahil dünyalarına göre yaşamak zorunda olduğunu düşünen, kişilerin söylemleri ise herkesi ilgilendirir çünkü bu yapılan ayrımcılıktır, ahlaksızlığın tanımıdır.
    5) bu kadar bilimsellikten uzak cahil kitlenin olduğu toplumun, her alanda diğer tüm gelişmiş, gelişmekte olan ülkelerin çok gerisinde kalmasına rağmen bazı afrika ülkelerinin önünde yer alması bile büyük başarıdır.
  • insanları böyle ifşa etmek suç değil mi? lgbt destekçisi olanlarla lgbt karşıtı olanlar arasında hiçbir fark yok
  • ne iğrençsiniz lan size ne? yüzünü puslamadan yaymışlar bi de videoyu. kapalı biri bunu yaptı diye böyle gömünce çok mu elit oldunuz? ne farkınız kalıyor böyle, insanları rahat bırakın deşifre etmeyin.

    edit: video çok eskiymiş. daha kötü ya bir gıdım ileri gidememişiz yorumlar ve zihniyet ortada.
  • kendi halinde insanları ifşa etme hakkını nereden buluyorsunuz acaba. zorlama yok istismar yok şiddet yok. otobüste histeri krizi geçiren kadın örneği üzerinden, görebildiğiniz tek ortak yanları başörtüsü olan bu kızı ve de partnerini hem de blurlama yapmadan paylaşmak nedir. bu insanlar turkiyede mi yaşıyor başka bir ülkede mi bilmiyoruz ama eğer baskıcı bir toplumda ise başlarına neler gelebileceğini biliyoruz. insanlar kendilerini gizlemek saklamak zorunda kalmasın diye kişisel özgürlük etiketi ile ortam yapıp sonra insanları aslanlara atmak nasıl bir zihniyet. turkiyedeki yobazlık mahalle baskısı inanç ve yaşam tarzlarından bağımsız bam baska bir seviyede. ne komiksiniz ne de aydın. sadece başka mahallenin serserilerisiniz
hesabın var mı? giriş yap