• izlerken mide bulantısı ve kahkahı aynı anda tattım. yüksek ihtimalle fake ya da abartı olduğunu düşündüğüm belgesel
  • izleyince "ablacım napıyorsun sen?" diye bağrındım.
  • japon ablanın gülmek isteyip gülememe yüz ifadelerinden mütevelli fake mi lan acaba dedim. şu yemek dersleri veren adamın da şişelerden şarap topladıgını görünce kesin fake dedim. bi de o şarabı öğrencilerine sunup bunları çöpten buldum dediğinde öğrenciler çok sakin kalınca fake olur da bu kadar göze sokulmaz dedim.
    ha eğlenceli mi? eğlenceli.
  • bir tanesinde adamın otoyola çıkıp çocuklarına protein olsun diye hayvan leşi aradığını görmüştüm. bir kadın da evüne eşya almıyordu. kızı gelecekti tatil için. dert etmişti kızını, damadını ve torununu. komşusundan da ödünç sandalye ve masa almıştı akşam yemeği için. bahçeye de çadır kurmuştu kendi mi kalacaktı kızı mı onu hatırlamıyorum bile. kızı torununa banyonyaptırmak ister şimdi diye dertleniyordu. sıcak su para demekti çünkü.

    bu tarz tuhaflıklar bizim millette de vardır ama bu kadarını sanmıyorum. bu avrupa ve özellikle abd artık bolluktan mı desem her şeyi görmüş tüketmiş olmak mı desem işte bu nedenlerden ötürü büyük bir boşluktalar. aslında çok yazık.
  • (bkz: emrah) ve (bkz: alişan)ında eklenmesi gereken listedir
  • ailecek aynı kirli suda haftada bir kere yıkanan aileyi izledim su tasarrufu yapıyorlarmış... devlet bunları kurşuna dizebilir mi acaba?
  • aynı suda yıkananları görünce kendimi banyoya atıp iki saat çıkmadım, adeta onların pisliği hissedip yıkandım.
    bir de saç telini diş ipi diye kullanan vardı.
    pislik lan bunlar, cimri değil.
    hayır yani kurguysa,şakaysa falan bok gibi, gerçekse de karantinaya alınmalılar.
  • az sifon cekmek icin kavanoza iseyip gübre yapan, evde yemek ve derisinden noel hediyeleri yapmak icin ana yolda araba carpmis tavsan tilki vs. ceseti arayan, (allah belanizi versin), salataya para vermemek icin kopeklerin iseyip sictigi yerlerden yesillik toplayan, cöpten skt gecmis yiyecekleri eve getirip yiyen, pede para vermemek icin .mina corap sokan güruh... eger para daha büyük amaclar icin biriktiriliyorsa insan gibi yasayarak abartmadan da tutumlu olabilirsin.. ama para kazanmayi sevap, harcamayi günah sayan, yani paraya tapan maymunlar bunlar. "yokluk cekmisler abi zamaninda... ondan..." demeyin agziniza terlikle vururum. biz de yoklugun allahini cektik aminim.. götüme 2. el corap soktugumu gördünüz mü?
  • ilk bölümünü izledim ve japon kadın yüzünden midem bulandı. kadın banyoda tıpayı takıyor ve daha sonra yıkanırken biriken suda çamaşırlarını yıkıyordu ya. çöpten yemek topluyor her gece, düzenli bir işi falan da var halbuki. en son 5 sene önce para vererek bir kıyafet almıştım dedi. çöpten pilates minderlerini alıp üst üste koymuş yatak yapmış kendine. yemeklerin hepsini tek tencerede pişiriyor fazla gaz harcanmaması için. inanasım gelmedi, yani gerçekse bu nasıl psikopatlık aklım almıyor
    edit: doğalgazı açtırmamıştı açtırma parası alıyorlar diye, elektrikli ocak kullanıyordu bu abla. beynim hatırlamayı reddetti herhalde
hesabın var mı? giriş yap