• amk 13 dakika dayanamadim sikeyim boyle filmi
  • ask ritim isidir, öpüsmek sevismek de bunun kaymagidir, sosudur.
    bir arpa boyu yol alinamadigini gozler onune seren, klisenin bile hakkini veremedikleri turk isi rom com filmi (imdb 5.5)

    --- spoiler ---

    incir yaprakli sükrüye bi milyon geri kalan herkese sifir. *

    basroldeki kizin stylistini övüyorum outfitleri * harika bu pozitiflige ragmen kizcagiz kendisini cok kasmis, ahhh bi salsa...

    asli olarak keremle kimya yakalayamadigindan izleyene gececek ritmi de tutturamamis.

    üstüne bir de buram buram bronzluk, yapis yapis ter kokusu geliyor ekrandan fireslik yok, next(flix) please!

    --- spoiler ---
  • (bkz: taktik maktik yok bambambam)

    şaka bir yana, taktik ne mk. dürüst olun ne aradığınızı ve aramadığınızı bilin, kendinizi sevin kafi.

    edit: filmmiş, isimden kaybediyor film zaten.
  • full şekil sıfır içerik.
    utanarak izledim, baktım ingilizce altyazı falan koymamışlar allahtan, dünyaya rezil edecekler bir de. zaten bu filmden sonra senaryo yazmaya karar verdim, meslek hayatım ve hayat tecrübem beni bunlardan çok daha iyi senaryolar çıkarmama yetecektir. ulan netflix yok mu bi kalite kontrol ekibin.
    son olarak erkek olmamıza rağmen şükrü özyıldız sevişecek diye bekledik amk iyi mi. yok böyle bir yakışıklılık birader.
  • zaman kaybı. şeker patlatırken bile arkada çalmasına dayanamadım.
    unutmadan şükrü özyıldız güzel adam .
  • netflix mi izliyoruz fox tv mi belli değil. eğer netflix’te de tvdeki dizilerin kopyası olacaksa o zaman niye para veriyoruz ki her ay
  • romantik komedi zaten boktan bir konsept, bu romantik komedinin boktanı. izlemeden önce oradan hesap edin.
  • eğlenceli bi romantik komedi filmi. evet klişelerle dolu fakat izlerken eğlendim ben. hatta filmin kendi klişeleri ile dalga geçmesi hoşuma gitti.

    düşününce şimdiye kadar çıkan ve 3 bölüm sonra final yapan veya sezonlar sürüp boka saran onlarca romantik komedi dizisi de böyle kısa bi filmle anlatsaydı hikayesini en azından bu film türü için güzel örnekler görebilirdik.

    eksik olan tek klişe feminen bir erkek rolü.. ha bi de herkes zengin.

    edit: yahu gayet iyi film be. ne gömmüşsünüz arkadaş. ben beğendim. film ne olduğunun farkında gayet emin olun. hatta ikinci yarısından sonra karakterler derinleşiyor bence. bayağı merakla takip ettim sonuna kadar. başrol oyunculukları da iyiydi. napalım cumali ceber gibi 'şeyler' yerine böyle yapımlar çıksın izleyelim işte. tamamen zevk meselesi tabi ki ama haksızlık da etmemek gerek diye düşünüyorum.

    edit2: yalnız şükrü'ye düştük be yine..
  • şükrü ve kasları için izledim.
  • türk sinemasından çok kopuk olmayayım bir de malum filmden uyarlama diye 1.5 hızda ve ilerleterek izlediğim için daha az işkence oldu benim için. neyse ben bu konuya girmek istemiyorum. türklerin araplar gibi nasıl gösteriş meraklısı bir millet olduğunu bu filmde de görüyoruz ne yazık ki. villada oturmalar,orta çağ avrupasında kurulan 12 metrelik masada yemek yemeler falan... uşak ve şoför de olmalıydı bence. yahu orijinali o kadar mütevaziyken bu debdebeye ne gerek vardı? sen türkiyesin. doğalgaz faturasının asgari ücretin üçte birine el koyduğu ülkesin. gerçekçi olalım. komedi yapacağız derken komedi olmayalım.

    netflix'in türkiye sorumlusu, bul beni.
hesabın var mı? giriş yap