• ahan da fotoğraf grubunun her sene düzenlediği , analog fotoğrafların baskı alınıp (fotoğrafçıda ya da agrandizörle) ağaçlara gerilen iplere, filmlere mandallarla tutturulmasından oluşan, hem sergili hem buluşmacalı çimen oturmacası.

    bu sene 14 haziran pazar günü kadıköy moda'da toplanılacak,
    gelirken, asmak için yanınızda 10x15 boyutlarında basılmış analog fotoğraf getirmeniz kafi. ayrıca "ah keşke bende olsaydın benim neden püskivitim yok" diyenler, fotoğraflarını ahandafotograf@gmail.com mailine yollarlarsa, onlar da ücretsiz bastırılıp orada sergilenecek.

    etkinlik boyunca analog fotoğraf makinesi alma süreci'nden, fotoğraf makinalarından, filmlerden, baskı-çekim tekniklerinden, film banyolarından, pinhollerden ve daha bir sürü şeyden bahis açılacak, moda çimenlerinin keyfi sürülecek.

    geleneksel moda askıda fotoğraf buluşması

    geçen senelerden şöyle;
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
  • bu sene için 2 temmuz'da yine aynı yerinde (kadıköy / moda2) yapılan ahan da fotoğraf'ın analog fotoğraf meraklıları buluşması / açı khava fotoğraf sergisi.
    yine herkesin analog makinasıyla çekip getirdiği fotoğraflar, ağaçların arasına çekilen iplere asılacak. şarkılar söylenip sohbetler edilecek.

    http://i.imgur.com/sdkv2wr.jpg

    https://www.instagram.com/ahandafotograf/
  • geçen 6 senenin ardından 7. si,
    bu sene için hem ankara seğmenler parkında hem de istanbul moda'da olacak olan etkinlik. mayıs sonu ankara, haziran ortası istanbul diyorlar ama bakalım hayat neyi gösterir.
  • "efendim türkiye'nin en büyük ve en aktif analog fotoğraf uğraşçıları grubu "ahan da fotoğraf"ın kurulduğundan bu yana her sene devam ettirdiği , istanbul kadıköy moda'da, ağaçlar arası iplere, o sene grupta akan fotoğrafların asılıp sergilendiği, diğer bir çok gruba da ilham kaynağı olmuş olan "askıda fotoğraf" etkinliğinin 7.si bu sene 10 haziran pazar günü aynı yerinde, sizleri bekliyor!" başlığı ile,

    ahan da fotoğraf 'ın bu sene 7. sini düzenleyeceği etkinlik olacak."

    2017 etkinliği video
    etkinlik sayfası

    şöyle şeyler (wannart link)
  • görsel

    görsel

    bu sene 11. yılın kutlanacağı etkinlik.
    27 ağustos 2023 pazar öğleni, istanbul kadıköy moda'da.

    analog fotoğrafçılık ilgileri olarak oralarda olacağız. gelirken çektiğiniz analog fotoğraflardan 10x15 boyutta baskı alarak, ipler arasına gerilen ağaçlara asabilirsiniz.

    ayrıca,
    (bkz: ahan da fotoğraf)
hesabın var mı? giriş yap