• omg ne kadar orjinal konulu bir dizi gerçekten senaristleri tebrik ediyorum, kimin aklına geldiyse zekasına sağlık
  • "gizlenmek keyiftir, bulunmamak felaket..."

    donald w. winnicott
  • fragmanında 3 sezonluk yaz dizisinin tüm özeti yayınlandı. 1. sezon adam düğün günü evleneceği kadın tarafından terkediliyor. 2. sezon terkeden kadını ve intikam alacağı adam için planlar yapar. 3. sezon intikam alacağı adamın yakınında aşk. ve intikam.

    final sahnesi bile fragmanda vardı.

    sikeyim yapacağınız işi, amk öyle boktan bir dizi çekiyorsunuz ki, fragman için bile fazla.

    haa spoiler uyarısı koymuyorum, bu dizinin ne spoileri olur sokayım senaryo sayfalarını...

    vasatlıktan uzaklaşmak için

    izlemeyin, izlettirmeyin türkiyem...
  • aşırı öngörülemez ve tüyleri diken diken eden senaryosunun muhtemelen şöyle olacağı dizi:

    ilk bölüm: esas erkek intikam almak için nişanlısını elinden alan kötü erkeğin sevgilisini elinden almak için plan yapar, onu kendine aşık etmek için iş yerinde çalışmaya başlar ve esas kız da ona ters davranır.

    bölüm başına üç merdivenden düşme, beş duygusal bakışma, yedi cinsel gerginlik düşer.

    ama o da ne! sonradan birbirlerine gerçekten aşık olurlar!
  • ayagın yerden kesilir ya, kalbinin atısını hızını kontrol edemezsin, etrafta sadece onu görürsün her sey durmustur sanki..
  • neyse ki kadıncağızın memelerine ekmek banmadı*
  • dur şimdi dur. menemen nereye düşüyor?

    meme veya göğüs demekten nefret ettiğini varsayımsal olarak kabul ettiğim veya neresinin yaka, neresinin meme ve neresinin göğüs olduğunu ölçüp doğru kelimeyi kullanmak için tamamen olay dışına çıkan ve aslında saçmalayan yazar yorumu: degajesine düşüyor. (#122900367)

    boşuna kendini yorma kardeşim. oraya meme diyoruz. hadi seni de kırmayalım göğüs diyelim.

    jülide ateş'in sunduğu 40 programına konuk olan kadir doğulu'nun olağanüstü değişimi ve hem menemenim dökülmesin hem yoğurdum ekşimesin kafa yapısıyla düşüncesini belirttiği şeriat ve mutasavvıf islam alimlerinin yolundan da bahsederek farkındalık kazanmasının getirdiği olgunluk ve felsefik düşünce yapısıyla kendisini tanıdıktan sonra rolü hangi düşünce yapısını devreye sokarak kabul ettiğini merak ettiğim dizi. oyunculuk meslektir ve bahsettiğin şeylerin, işine karışmaması dengesini de korumaya çalışırsın. ama yapılan şeyin mide bulandırıcı olmasının yanısıra meme parmaklamanın kabul edilecek akıllıca ve mantıklı bir açıklaması yoktur. konu libido yükseltmek olunca saçma olsa dahi kimsenin itiraz bile etmediği dizi ntc medya tarafından yapılan ve yönetmeni deniz koloş olan yaz dizisi.
  • eğer kadir doğulu menemeni kızın göğsünden ekmek banarak alsaydı bu diziyi izlerdim
  • fragmanından dolayı yayından kaldırılması gereken olmamış dizidir. yani illa 13 bölüm oynamasına gerek yok ilk bölümde final yapsın.
hesabın var mı? giriş yap