aslan hürkuş kayıp elmas
-
mart 2020 döneminde vizyona girecek olan yerli animasyon filmi.
bildiğim kadarıyla ülkemizde vizyona giren ilk uçak mühendisliği temalı çocuk filmi özelliğini taşıyor.
fragman - youtube -
aslan hürkuş kayıp elmas, usta bir pilot olan büyük babasının mirası, özel bir uçak olan hürkuş'u aramaya koyulan genç aslan'ın hikâyesini anlatıyor.
vizyon tarihi: 13 mart 2020
türkiye dağıtım: cgv mars dağıtım
şirket: akko organizasyon, outline ajans
tür: animasyon
yapım yılı: 2020
filmin konusu:
“hürkuş karakteriyle bir araya gelerek bir macera sunacağı aslan hürkuş kayıp elmas filminde aslan, kahraman bir pilot olan büyük büyük babasından kalan eşyaları kullanarak canlanabilen eski bir uçağın izini sürer.
bu uçağın adı hürkuş'tur.
bu eski uçak aslan'ın yardımıyla muhteşem bir uçak haline gelir.
hasan usta kahraman bir pilot olan babasından kalan eşyaları aslan'a verir.
bir uçak mühendisi olmaya kafayı takmış olan aslan, bu eşyaların altından girip üstünden çıkarken büyük büyük babasının eski uçağının canlanabildiğine yönelik notlara rastlar.
bu notlar sayesinde aslan ve arkadaşları kayıp kolun ve hürkuş'un izini sürer.
ancak kolun peşindekiler yalnızca onlar değildir.”
yönetmen: hakan bol, sinan güngör
seslendirme: kayra özdemir, elif gizem aykul, nusret çetinel, sinan pekinton, erdal küçükkömürcü
senaryo: özgür balamir
müzik: ali bakan, gökhan terlemez
vizyon tarihi: 13 mart 2020
filmin fragmanını buradan izlemek mümkün. -
şarkısında manga imzası bulunan animasyon filmi; klibi de burada.
-
oğlumun haftalardır beklediği film vizyon tarihini belirsizliğe ertelemiş. müzikleri ile ön plana çıkıyordu, umarım tez zamanda gelir ,izler ve beğeniriz.
-
ailecek merakla bekliyoruz.
-
bugün vizyona girmiş.
fragmanı eğlenceliye benziyor, çocuklar için güzel bir haftasonu aktivitesi olabilir.
https://www.youtube.com/watch?v=v4thv-ksbua -
(bkz: cherub/#108729845)
-
bizim ufaklıklar geçen sene pandemiden dolayı vizyona girmesi ertelenince çok üzülmüşlerdi. uzun bir süre haber bekledik. yapımcı firmayı aradık, sorduk, yokladık. iki ay önce " 7 ocak'ta vizyona gireceğiz" dediklerinde bu haber çocukları çok sevindirmişti. oldukça uzun bir süre gün saydık. bugün okul çıkışına 20 dk önceden gittim. sırf o heyecanlarına ortak olayım, sevdikleri bir şeye kavuşmalarına ramak kalmasının heyecanına ortak olayım diye. onlarla birlikte mutlu olmak güzeldi. evet, herşey sırf bir film izlemek içindi. izledik, eve dönüyoruz. onlar keyifli, ben huzurlu. yerli yapım ve trt çocuk'ta da hala yayınlanıyor. sinema versiyonunu yapmışlar. oldukça hoş bir yapım olmuş. teşekkür ederiz.
-
ferman abimizin sesini duyup eski günlere gitmeme vesile olmuş güzel bir tanıtım filmine sahip animasyon filmi.
rüzgarı seveceksin -
oldukça sürükleyici bir film olmuş. 4 yaşındaki oğlum ile bugün sinema salonunda izledik. sinemanın tadı başka be dedi çıkışta. keyifli bir film olmuş.
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap