• bazı kayıtlarda ismi ateş band olarak da geçen müzik grubu.

    https://www.facebook.com/atesbandcompany
  • farklı oktav aralıklarında gezinen sesi güzel sanatçı .
    https://www.youtube.com/watch?v=bxkomonsurk
  • çetrefilli hazırlık içinde bulunan sahneye henüz yaklaşmamıştım. oturdum ve ağaca yaslandım. sonra bir ses yükseldi. ses eğitimi aldığı çok belli bir kadındı bu. dinlemeye devam ettim. ses ilgimi çektikçe yönelimim değişti. sahneye yaklaşma gereksinimi hissettim.

    oturarak enstrüman çalan biri var ama solist yok! yaklaşınca farkettim ki o harika ses aynı zamanda o enstrümanı çalan kişinin tam kendisi.

    bu kişi ateş arya idi.

    https://instagram.com/…tesarya?utm_medium=copy_link

    kesinlikle dinlemenizi tavsiye ederim.
  • bu abimizi, dün gittiğimiz müfit can saçıntı'nın itiraz ediyorum isimli gösterisinde tanıdık. nadir bulunan seslerden birine sahipmiş ancak olay orda kalmış. sahneye enstrümanı ile çıktı ancak ona bile hakim değildi, hatalı notalar bastı, kafasına göre name yaptığı şarkıları kötü yorumladı. olay keşke bununla kalsaydı, gösterinin bir yerinde rastgele seçilen 5 kelimeden şarkı yapabileceğini söyledi, seçilen “ atıl ile sena yatağan'da termik santral'e gittiler” kelimelerini hiçbir ekleme yapmadan, hiçbir beste olmadan söyledi, müfit beye saygımız olmasa çıkıp gidecektim, yani sırf zaman doldurmaya yönelik anaokulu müsameresi gibi bölüme izleyenler de anlam veremedi. oyun bitti neyse müfit beyle fotoğraf çekilmek için beklerken sahnenin yanında bulunan piyanonun başına bir hanımefendi geçti ve mozart çalmaya başladı. aman tanrım dedik muazzam yeteneğiyle kulaklarımızın pasını siliyordu ki bu abimiz yine elinde enstrümanı ile sahneye atladı ve kıza “duydum ki unutmuşsun” çaldırmaya çalıştı. kızcağız yani belli ki klasik müzik eğitimi almış bu arkadaşı kırmamak için notaları açtı telefondan çalmaya çalışıyor, bu arkadaş kendi enstrümanını çalamadığı gibi 3-5 dakikalık klasik müzik keyfimizin de içine etti. umarım tekrar bir yerde karşılaşmayız
hesabın var mı? giriş yap