• tautou 76'lı, cotillard 75'li ve ikiside inanılmaz güzel, çeşitli sitelerde senelerdir kıyaslanır bu iki hatun, ben olsam ikisinide yalarım o ayrı..

    http://www.imdb.com/name/nm0851582/

    http://www.imdb.com/name/nm0182839/

    http://www.youtube.com/watch?v=bdhugi7tgoi
  • audrey tautou'yu çok severim ama marion cotillard için ölürüm.
  • marion hem iyi oyuncu hem daha guzeldir. audrey universitede bir avuc kizin benzemeye calistigi bir ikondur, bu sebeple gereksizce sevilmez veya kendisine karsi notr kalinir.
  • marion fransızcasının sempatikliği ve ingilizce konuşurkenki kırık fransız aksanıyla bir kere de daha alır.
    fransızca gibi biraz kaba bir dili en güzel konuşanlardandır bir kere marion.
  • eskilerden gelen juliette binoche'un her iki tarafı da sikertmesi muhtemel karşılaşma. hem güzel*, hem beyaz tenli, hem de oscar'lı.

    buna ek olarak, bugün istiklal'e çıktığınızda marion cotillard gibi elit görünümlü bir kadına rastlamak hayli zorken; audrey tautou imajlı koca götlü pek çok kıza rastlayabilirsiniz.
  • ikiside çatır çutur sikilir fazla traşa gerek yok.
  • marion cotillard her filminde kendisini aşmayı başarmış, her filminde bambaşka bir karaktere bürünebilmişken audrey taotou ne yazık ki çoğu zaman benzer karakterleri canlandırmıştır (amelie gibi sevimli, eğlenceli, evlenilesi karakterler)
    marion hollywood'ta çalışmadık yönetmen bırakmamış; audrey ise hollywood'ta tutunamayıp fransa'ya dönmüş. burada da daha önce çalıştığı yönetmenlerle tekrar tekrar çalışmıştır.
    marion çizgi roman uyarlamalarında, dramlarda, aksiyonlarda, dönem filmlerinde, romantik komedilerde rol almış bir aktris; audrey genelde romantik komedi türüne takılıp kalmış bir aktristir (genelde diyorum. yoksa audrey de farklı türlerde filmler çekti. ama rom kom'a takılıp kaldığını söylemek mümkün)
    marion'ın kariyeri audrey'ninkinden daha iyi.

    ikisini de severim. ama marion daha başarılı ve yetenekli bir aktris. audrey amelie ile ünlendikten sonra kariyerini iyi yönetebilse ve rom-kom'a ve benzer karakterlere hapsolmayı kabullenmeseydi belki şu an marion'ınki gibi bir kariyere sahip olurdu.
  • fransız kadınların estetik ve fonetik cazibelerine az çok ilgim var. bu çerçevede audrey için neymar, marion için messi diyebiliriz. ordan hesaplayın artık.
hesabın var mı? giriş yap