• ne biçim muhabbetler lan bunlar.

    boş ifşadır.
  • saçma sapan ifşa.

    trans bireyler uyumlama ameliyatı geçirmedikleri takdirde dönüşümleri zaten tamamlanmamış oluyor, ski olan adam neden kadınlar soyunma odasında giyinsin? hal tavır tutum belki yanlıştır onu bilemeyiz ama verdikleri karar doğru.
  • 3.soyunma odasi acilmadigi surece iki taraf da kendini bosa yorar. ayrica oraya giden kadinlarin ne sucu var? belki bir kadin olarak soyunma odasinda, erkek cinsel organi gormek istemiyor bundan dogal ne olabilir ?
  • sorunun cözümü basit 3. bir alan yapilabilir ama bu lgbt liler onada razi gelemez sanırım... ayrica erkek soyunma odasına girmek bir lgbt linin hosuna gider diye tahmin ediyorum sonucta kasli erkekler var orda bir dusunun derim...
  • 1-kayıt esnasında mavi kimlikleri ile kayıt olduklarına göre erkeklerdir.
    2-kadınlar rahatsız oluyorsa haklıdırlar.
    3-emimim arkadaşlarınız da çirkef çirkef bağırmışlardır ama burada onları yazmamışsınızdır yoksa adam ne diye herkesin içinde bağırarak "siz erkeksiniz" desin.
    4-baya baya erkek olarak şark kurnazlığı yapmaya çalışmışsınız.

    ifşa falan değildir. spor salonu sonuna kadar haklıdır.
  • her yerin kendine ait kuralı vardır eğer ki kabul edip üye oluyorsan itiraz hakkın orası değil sistemin kendisidir. kimliğin maviye dönüşmesini sağlayarak bu problemlerle karşılaşmazsın. dünya üzerinde toplumsal cinsiyet problemleri orta-doğuda ki gibi olmadığı için salonlar daha rahat ve çoğu medeni ülkede cinsiyetsiz. ülkede cinsiyetsiz konsepte sahip yerlerin artması dileğiyle.

    edit: yanlış anlayıp darlayan müptezeller yüzünden.
  • valla ben de kadın olsaydım, dal daşak iki metre herifi yanımda görünce korkardım.
  • senin çükün varsa salonun suçu ne şeklinde düşündüren ifşa.
  • operasyon geçirmediyse cinsiyeti erkektir. soyunma odalarının ayrımı partneri erkek/kadın olanlar şeklinde değil kişinin kendi cinsiyetine göre. erkek cinsel organın varsa cinsiyetin erkektir. cinsel yöneliminin ya da tercihinin (ki bu bir cinsel yönelim bozukluğudur bana göre) ne olduğundan bağımsız olarak, erkek cinsel organına sahip olan bireyler erkek soyunma odasını kullanacaklar. salon gayet doğru yapmıştır, ağlayın.

    edit: kasaya giderken seslenme kısmı biraz yanlış olmuş tabi o ayrı. arada başkaca çirkinleşmeler olmadıysa tabi, adım gibi eminim ilgili arkadaş bağır çağır ortalığı ayağa kaldırmıştır.

    edit 2: ilgili arkadaşlardan birinin fotosuna baktım da siki olduğu bariz belli. muhtemelen kız arkadaş bulamayan bir mühendis (adınız çıkmış hacılar kusura bakmayın) kendisi ve ibneyim ayağına iki göt bacak görmeye çalışmış.
  • fitness salonunu takdir ettim. aydın'da yaşasam kesinlikle oraya giderdim.

    eğer çok destekleyen varsa karısının/sevgilisinin soyunduğu yere bu trans arkadaşları da alıp giyinip soyunsunlar canım ne olacak diyebilir.

    edit: düzeltme. hatun kişisi uyardı
hesabın var mı? giriş yap