• şöyle bir başlık açarak yazarlığa merhaba demiş,

    (bkz: arkadaşlar yazar mıyım)

    facebook'ta sıkılıp sözlük yazarı olmaya karar vermiş bir amele.
  • homofobik olmasının yanı sıra sözlükte bulunmasının sözlüğe hiçbir fayda sağlamayacağı kesin olan yazardır. şu entry'de görüldüğü üzere homofobiyi bir canlı türü olarak tanımlayarak yeni bir çığır açmıştır. biz bu tarz yeniliklere henüz hazır değiliz.

    sözlük kalitesini bu kadar düşüren çaylakları lütfen yazar yapmayın. hiç olmazsa başlıklarla alakalı içerikleri girebiliyor olmaları gerekir diye düşünüyorum. umarım uçuşu hızlı ve güvenli olur.
  • sözlüğün geri zekalı ergen yazarlarından biri ve de ayrıca gizli aktroll.

    zeka seviyesini şuradan anlayabilirsiniz bu ergenin: cahilleri yüceltip, çoban demagojisi yapmasından.

    demokrasinin bugu hepinizin malumu; cahiller ile alimlerin oyunun bir olmasıdır ve bunu ilk dile getiren kişi platon'dur. devamını söyleyen kişi ise nietzsche'dir.

    aysun kayacı ise; ''benim ile çobanın oyu bir mi?'' derken burada çobandan kastı kara cahillerdir ve bugün milletçe ne çektiysek zırcahillerin iktidara getirdikleri yüzündendir.

    bana söyleyin, kaç tane tanıdığınız çoban var? hatta tanıdıklarınızdan kaçı lise mezunu? bakın üniversite mezunu mu demiyorum. benim tanıdığım çobanlar var, çoğu ilkokul mezunu bile değil ve malum partili.

    daha habis sözlere layıksın badger34 nikli aktroll idiot ergen fakat şimdilik bu kadarı sana yeter; kaşınırsan, kaşırım.

    (bkz: ekşi sözlüğün ergen kaynaması)

    her önüne geleni ekşiye alırsan, rant için bunu yaparsan; ekşi sözlük'ün lağımdan bir farkı kalmaz ve hal böyle olunca badger34 gibi bok parçaları da buralarda cirit atar.

    bak liseli ergen trollümsü pislik parçası badger34, yazdıklarımı iyi oku, anlamaya çalış(bu senin için çok zor, biliyorum ama yine de gayret et idiot) ondan sonra yine yazmadan önce bin kere düşün fakat yine de yazma çünkü; senin gibi pislik parçalarının ağzından ancak bok dökülür badger34. yani sen en iyisi ağzını kapat!

    badger34, bak piç parçası, geri zekalısın yazdıklarından belli, ergensin düşünce şeklinden belli, toysun tecrübesizliğinden belli; daha fazla sikilmeden sen en iyisi uza.

    not: cahillerin hakkından gelemediğimiz için zaten bazı cahiller statü sahibi oluyor; niye almanya, fransa, ingiltere gibi ülkelerde statü sahibi cahil yok da bizim gibi cahillerin kaynadığı bir yerde statü sahibi cahiller var? istersen bunu düşün fakat cevabını yazma(sebebini yukarıda yazdım).

    yılanın başı küçükken ezilir, cahilin başı ise örgütlenmeden.

    not-2: bu badger34, ergen olduğu için 2000 öncesini yani cehaletin örgütlenmeden önceki halini bilmiyor fakat kaşınıyor, bundan dolayı kaşıdım, anladığı dil küfür olduğu için de böyle bir yazı oldu.
  • sevgilisini dövmeyi marifet sanan, bunu ballandıra ballandıra anlatan şeref yoksunu bir tip. troll olmak böyle olmuyor maalesef. çok çalışması lazım.
  • sayesinde çay alışkanlığımdan kurtulduğum über insan. artık kıro değilim yaşasın!
  • (bkz: #81051139)

    bir satır yazı temizleyip "2-3 noktalama işaretini düzenledim" palavrası sıkan yazar kardeş. ya adam gibi söyle ya da bir şey belirtme. ne gerek var buna.

    neye dayanıyorum
  • (bkz: eşcinseller için ilaç üretilmemesi)

    yukarıdaki başlığı açan, homofobik yazar. tam bir oksijen israfı...
  • bu gün engellediğim ne bok olduğu belirsiz mahluk
  • kadınlara zırt pırt "en son okuduğunuz kitap?" sorusu üzerinden yürüyen abaza. gereksizdir, engelleyip geçiniz.
hesabın var mı? giriş yap