• aydın bölgesi futbol süper lig hakemidir.
  • gereksiz bir egosu olan futbol katili.
    hocam buraya arada girip bakıyorsundur.
    ya sırf egonu tatmin için batuhan a niye kırmızı kart verdin.
    büyük hakem mi oldun şimdi.
    fifa kokartı verdiler sana.
    7 yaşında oğlum bile küfretti sana.
    ilk defa oğluma küfür etme demedim.
    çünkü sen küfürü hak ettin.
    binlerce taraftarın tüm keyfini kendi ego ve kariyerin için piç ettin.
    sakaryaspor 1. lige batuhansız da çıkar veya çıkamaz mühim değil.
    fakat sen ne olursan ol.
    adam olmasın.
  • 30 ekim 2018 tarihinde türkiye üçüncü liginde bu gün itibarıyla dokuzuncu olan takım ile süper ligte beşinci sırada yer alan takımın türkiye kupası mücadelesini yöneten hakem.

    bahattin şimşek'in yönettiği bu maç elinde düdük olanın dilediği gibi sonucu belirleyebildiğini güçlünün her koşulda haksız kazanacağı, bütün emek ve çabaların hiç bir anlamı olmadığını canlı olarak televizyondan gösteren bir maç olmuştur.

    bahattin şimşek tüm maç boyunca yomrasporu ezdi, önünü kesti, skorun yomraspor lehine artmasını engelledi. son olarak hakem bahattin şimşek maçın bitmesi gereken 122. dakikada yani uzatma dakikalarının son saniyelerinde verdiği penaltı ile maçı yomraspor'un kazanmasını engelleyerek penaltılar sonucunda antalyaspor'un 4-1 kazanmasına tek başına yol açtı.

    maçtan önce yomra diye bir yer olduğunu bilmiyordum. yomraspor'un adını duymamıştım. yıllardır aynı takımı çalıştıran teknik direktör raşit çalık ve oyuncularını tebrik ediyorum.
  • 24 ocak 2019 kasımpaşa - alanyaspor maçında kasımpaşalı josue saa ya saçma sapan kart göstererek maçın kaderiyle oynamıştır.
  • ziraat yürkiye kupasındaki 24 ocak 2019 kasımpaşa alanyaspor maçı hakemi. kupada bu turdaki maçların bazılarında ali palabıyık, ümit öztürk, hüseyin göçek gibi tecrübeli hakemler görev alırken 2 süper lig takımının karşılaşmasını bu adını ilk kez duyduğum adama vermişler.

    ikinci yarıda önce kasımpaşa top çıkarırken araya girip topu kendine çarptırarak alanyaspor'a gol şansı yarattı. 5 dakika geçmeden faul bile olmayan pozisyonda josue sa'ya ikinci sarı karttan kırmızı gösterip kasımpaşa'yı 10 kişi bıraktı.
  • türkiye ligi senin gibiler yüzünden seyredilmiyor. almışsın eşine düdük ve kartları vergi memuru gibi dolaşıyorsun. kırmızı kartla çok haksız oyuncu attın. haram olsun. futbol katili. suç sende değil ama. seni hakem yapanın....
  • jahovic’e bugün verdiği kırmızı kart ile var’ında uyarmamasıyla kesinlikle art niyet olduğu belli. skora alenen bilerek etki etmeye çalışıyorlar. ve bu bir organize iş kesinlikle. şike ve bahis ilişkileri olduğuna eminim. bu kadar açık şerefsizlik yapılmaz
  • var kayıtları açıklansın.

    not: alex
  • (bkz: 14 ocak 2020 kayserispor fenerbahçe maçı)

    bu adamın hakemlikten para kazanması ülke ve türk futbolu için utançtır.

    85 milyonluk ülkede düzgün hakem mi yok gerçekten yazık.
  • genclerbirligi trabzonspor macinda alakasiz bi sekilde orta hakemi var incelemesine cagaran muhtemelen trabzondan para almis karakter sahabi bi abimiz dakika 76 filan
hesabın var mı? giriş yap