• bahçeli'nin erdoğan üzerindeki etkisinden ziyade türkiye üzerindeki etkisini önce anlamak lazım. bahçeli'nin oy oranı ile türkiye üzerindeki tesir oranı bence farklıdır. bahçeli erdoğan gibi iktidara gelememiş olabilir lakin erdoğan'dan daha zeki bir liderdir. en önemlisi bahçeli günü,makamı,oyu,seçimi değil memleketi düşünür. devlet terbisyesi almıştır. bence yaşı ve konumu gereği intihar saldırısı yapmaktadır. bahçeli erdoğan'a yanaşarak erdoğan'ın mhp tabanını yanına çekeceğine ikna etmiştir. aksine tabanda akıl almaz kopuşlar oldu. bahçeli kendi siyasi kariyerini iyi anılmama pahasına erdoğan'ı bitirmek için hamle yapmıştır.
  • koltuğuna yapışmış bir bunağın, devleti kurtarmak için strateji geliştirdiğini sanan var mı gerçekten? trollüyor musunuz? o müthiş taktisyen olmasa, geçen seçimlerde bitmişti bu iş. daha seçim sonuçları açıklanmadan koalisyon yapmam diye avazı çıktığı kadar bağıran bu taktisyendi. akp'den çok kurtulmak isteseydi 7 haziran 2015'te bitmişti bu iş. sadece akp döneminde değil, daha öncesinde de bahçeli'nin yaptığı ve türkiye'ye hayrı dokunan dişe dokunur tek hareketi yoktur. koltuk, ajan, kaset sebebini bilmiyorum ama sonuç bu.
  • yan etkisi olmadığı söylenen yüksek tansiyon ilaçlarının kombinasyonlardaki uyumsuzluktan kaynaklı göz kararması, iktidarsızlık gibi yol açtığı etki cinsinden bir etkiye sahiptir.
hesabın var mı? giriş yap