• fiyatları tuzludur.
  • that's burger ile birlikte ankara'da en iyi burgerleri yapan yer. that's burger'den daha çok patatesi var ve daha doyurucu diyebilirim. ikisi de iyidir ama :)
  • burnumun dibinde olmasına rağmen ilk defa gittiğim ve bayıldığım mekan. burgerleri nefis ve yanında kola içmek zorunda değilsiniz!

    (bkz: burger + bira)
  • ankara burger piyasasındaki durdurulamaz yükselişin zirvesi olan über yerdir.

    burgerları farklılaştıracağız diye içine yumurta kırmayla başlayıp envai çeşit yan malzemeyle burgerı dolduran anlayışa inat, oldukça sade ama inanılmaz lezzetli bir burgerları var. çoğu mekanda olduğu gibi etin zayıflığını soslar peynirlerle vs örtmeye çalışmıyorlar. yediğinizde hakikaten et tadı alıyorsunuz ve işte o et alelade bir et değil. gerçekten her şeyiyle çok başarılı bir et. sulu, ağızda dağılıyor, yedikten saatler sonra bile tadı damağınızda kalıyor. tattıklarım arasında ankara'da burgerdinho ile beraber en iyisi diyebilirim ve sanırım burgerdinho'dan daha iyi.

    patatesleri ise o kadar güzel ki mayoneze gerek bile duymuyorsunuz. patatesten patates tadı almayalı uzun zaman olmuştu. limonataları ve milkshakeleri de çok başarılı. personeli de çok iyi ve ilgili. tek eksileri yaşamkentte olmaları.

    özetle: 10 numara 5 yıldız. umarım işleri rast gider de bir şube de ankara merkezde açarlar. tabi kaliteyi düşürmeden mümkünse...

    edit: bugün yeniden yedim burgerdinho'da ve rahatlıkla söyleyebilirim ki bakermill'in burgeri şu anda ankaranın çok net en iyisi.
  • ankara'da hamburgerin zirvesi, hamburgeri bir sanat eserine donusturen mekan. buranin uzerine hamburger yemedim ankarada.
  • ismi 210 derece olmuştur ama bunun dışında her şey aynı. yaşamkente gidip de bakermill yazısını göremeyince bizim gibi mekan kapandı sanıp üzülmeyin diye diyorum. ismi dışında her şey aynı. hatta menülerde bile hala bakermill yazıyordu.

    değişikliği neden yaptıklarını sorduğumuzda şubeleşmeye başladıklarını, bakermillin mekanın hamurişlerine vs. yoğunlaşan eski halini çağrıştırdığını, türkçe bir ismin daha uygun olacağını düşündüklerini söylediler. ben yine de bakermill ismini tercih ederdim ama sonunda ismini yemeyeceğiz ondan çok da sorun değil.

    şubeleşmeye gelirsek izmirde ve koç kulelerinde yeni şubeler açıyorlarmış. özetle ankaranın en iyi burgerı için artık yaşamkente gelmeniz şart değil.
  • yıldız şubesi yaşamkent şubesine göre çok daha iyidir. menü şeklinde hamburger alabiliyorsunuz. yaşamkent şubesinde içeceği ayrı olarak satıyorlar ve bana mı denk geldi bilemiyorum ama ekmeği bayattı. fiyatı diğerlerine göre daha pahalıdır.
  • açık ara en lezzetli hamburgeri koç kulelerde bulunan söğütözü şubesinde yapılmakta olan şahane hamburger markası.
  • batıkent şubesinde bm hamburgerini yediğim ve bana saha önce yediğim hamburgerleri sorgulatan restoran. patatesi de on numero.
hesabın var mı? giriş yap