• kung fu ramen senelerdir piyasada olmasına rağmen indomie ile patlayan hazır noodle piyasasındaki (şimdilik) son oyuncu. tattıklarımın içinde gerek tat gerekse yapı olarak en kötüsü buydu. kıvırcık erişte değil bariz kırılmış spaghetti gibi malzeme. çeşidi de az. sadece iki çeşit ve domateslisi aromadan uzak.

    italyanın la gazzia entebbi bölgesinde üretiliyor sanırım. gaziantep yazmışlar ama...

    not: firmadan benimle temasa geçtiler. nazik ve olgun bir şekilde yaptıkları iyileştirmeleri anlattılar. ben de daha detaylı anlattım memnuniyetsizliğimin nedenini. ulaştıklarına sevindim. her daim yerli malı daha öndedir benim için. bakalım, ikinci denemem olumlu sonuç verirse onu da yazarım.
  • fiyat/performans açısından gayet beğendiğim bir hazır noodle.

    tatlıdan tuzluya, hazır gıdalarda, içinde glikoz-fruktoz şurubu olmayan ürün neredeyse hiç kalmamışken, bu ucuz ama güzel noodle'a delikanlı gibi şeker konulmuş, beni diğer hazır noodlelardansa ziyadesiyle doyurmuş ve mutlu etmiştir.
  • geçenlerde migrosta gözüme çarpıp alıp deniyeyim dediğim noodle markası. köri çeşnili bardak olandan aldım bir tane ve denilen süre zarfında pişirdim. tadı gayet güzel ve beklediğimin üstünde çıktı.
  • dün migrosa makarna almaya gidip bunu görünce aldığım ürün. makarnayı evde pişirip işe getirecektim, sonra bunu farkedince aldım ve öğlen yemeğinde yedim. tadı gayet güzel ben beğendim şahsen. sadece biraz az makarna var ama f/p oranına göre iyi.
  • evet üründe değişim, gelişim olmuş ben de yazıyorum. firmayla alakadar bir yazar arkadaşımızın önerisi üzerime tekrar denedim. noodle kısmını halletmişler. sadece aromalar lezzetsiz şu an. aslında muhtemelen rakiplerinki aşırı aromalı. ürün diperlerine nazaran biraz geç pişiyor. ama sanki paket muhteviyatı fazla gibi. bu kadar doldurmadı mesela başka marka bu kaseyi. tabi pişmediği için mikrodalgaya koymamın da etkisi olabilir.

    tavuktu, tofuydu, labezaraleydi falan geçin eyyy banetti. türkiye’de makarna sosu domatestir. antep’te çok sağlam salçacılar var. yerel tatlara yönelin. illa körili isteyen başka marka alsın. ıspanak, domates, beyaz peynir şeklinde takılın derim. eyyorlamam bu kadar.
  • gaziantep'te üretilen türk malı bir noodle makarna. açık konuşmak gerekirse malzeme kalitesi çok kötü, yanında verdikleri çatalı kırmadan kullanmak bir akrobasi gerektiriyor. cup şeklindeki ürünü için karton bardağın yanal alanlarından baktığınız zaman herhangi bir polietilen malzeme bile kullanılmadan direk üst üste kalın karton kullanılıp ambalajlanarak maliyetten kaçılmış. tadına gelirsek yenilmeyecek gibi değil ama bir daha alır mıyım? asla.
  • aroması berbat, pakettekinin aksine 3 dakikada değil daha geç pişiyor. indomie'nin eline su dökemez.
  • allah için buna ramen noddle demeyin şuan da yiyorum gözümün önünde bana bakıyor pakete bakıyorum köri soslu diye gösteriyor tadına bakıyorum nişasta ve mısır karışımı sıcak su ve içinde katı uzun şeyler var. banetti ne olur kendinizi geliştirin bir de buna para verdim allah ta beni kahretmesin.

    ucuz lahmacun salonlarında kıymanın içine ne kattıkları belli olmayan değişik bir baharat tadı olurdu ya nostalji yapmak isteyenler için bire bir.
  • 75 gramlık köri çeşnilisini denedim.
    tam 3 dakika da pişti ve tadı gayet güzeldi.
    hızlı öğünlerde kurtarıcı olabilir.
  • 75 gramlik korilisini denedim. hazir noodle atistirmalik konusunda genellikle en son tercihim olur cunku les gibi bir sey. buna ragmen indomie veya kung fu rameni yenebilir buluyorum. yalniz bu korili nasil bu kadar kotu ya. noodlein dokusu da cok kotu sosun lezzeti de. hangisi daha kotu derseniz cok kararsizim ama illa birini soylemem gerekirse sos derdim.
hesabın var mı? giriş yap