• (bkz: 6 eylül 2014 mecidiyeköy asansör kazası) olayının acısını yaşayan bir vatandaşımıza sabah gazetesi muhabiri nazif karaman'ın söylemi.

    linkte de görüldüğü gibi acılı baba olması gereken tepkiyi vermiş. ancak hesap sormak gibi insani dürtüler bu ülkede unutturulmak istendiği için haksızlığa başkaldıranların başı hep ezilmek isteniyor.
  • adam yerine koymadığım birinin attığı tweet'teki yazılı ifade.
  • o kadar şerefli bir tavır ki bakın ne diyor... eğer böyle bir konuşma olmadıysa silerim.
    gazetecilik, dürüstlük, insanlık bu işte.
    adam yerine koymuş aramış başbakan lan. herhalde olmayacak şey öyle büyük adamlara tavır koymak. haddini bilecek evladının parçasını teslim almış insanlar!
    bakın bu gazeteci gerçekten insaf, akıl ve vicdan sahibi.
    olmadıysa silerim diyor. umarım "adam yerine konulmuş" baba böyle bir terbiyesizlik etmemiştir...
    ulan yazarken bile kendimden tiksindim, artık bu ülkede alınteriyle para kazanan evlat yetiştiren babalar "adam yerine konuluyor"... hayırsever pezevenklerin önüne yatanlar, rüşvetçi, komisyoncu, katiller nerelerde.
    biz ölmüşüz amk. biz ölmüşüz.
  • kokuşmuş rant ve talan saltanatını yalamaktan haysiyetini yitirmiş yaratıkların olağan karşılanması gereken ortak reflekslerinden.
  • insanlığa dair inancımı biraz daha yitirmeme sebep olan ifade. dikkat edelim kendimize, bu ülkede ölümüzün de dirimizin de değeri yok.
  • - iki kuruşluk prim kapma uğruna insanlıktan çıkıp böyle bir lafın tasarlanmış ve sarfedilmiş olmasının rezilliğini bir kenara koyacak olsak bile bu lafın öznesi konumundaki çapsız politikacıların böyle laflarla beslenmesini, bunları ayıplamaması, kınamaması ve yadsımamasını, bunları arzu etmesini, bunlara ihtiyaç duymasını ve bu söylemi talep etmesini neremize sokacağız sebastian?
    - cevap veriyorum; götümüze!
    - oy vey, on puan.

    .
  • anlamiyorum ya, vallahi anlamiyorum.. e be kuzum, o babanin yavrusu bir hic ugruna olmus, yitip gitmis. dunya umrunda olur mu hic? helede bu olaylarin sorumlusu sayilabilecek birisi ariyor, tabii ki tepkisini gosterecek. yalakalik yapip, el pence mi duracakti? nezaketiniz batsin sizin... can bu can. ancak evladin boyle bir kazada olurse belki anlarsin, o da belkii..
  • (bkz: #45564751)
  • silinmiş bir tweet'de geçen mide bulandırıcı cümle. yazan kişi bir de demiş ki "konuşma başbakanlıktan yalanlandığı için bu tweet'i sildim". yani konuşma gerçek olsa bu dediğinin arkasında durmaya devam edecek bu adam. gerçekten iğrenç.
hesabın var mı? giriş yap