• var böyle insanlar dedigim tespitim.
    aklima da henuz yeni yasanan bir olaydan dolayi geldi.
    olay sozlukten tanidigim bir arkadasimin birebir yasadigidir.
    kisaca anlatirsam; tinychat denen sohbet kanalinda tanisan ciftimizin esas oglani, ne yapip edip esas kizin calistigi yeri ogreniyor, kah romantik duygularla kah ego tatminligi dusuncesiyle esas kizimizin isyerine cicek gonderiyor, alici ve gonderici kismina da sohbet kanalinda kullandiklari nickleri yaziyor.
    sohbet kanalinin diger kullanicilari esas kizimizin ne tepki verecegini dusunurek geyik yapadursun, cicegi isyerinde bir baska kiz kendisine gelmis gibi teslim aliyor. esas kizimiz cicek gonderildigini ancak sohbet kanalina geldiginde ogreniyor. sumeyye isimli cicege konan karaktersize haddini bildirmek icin "kartviziti okumadin mi? neden kendine ait hissettin" dediginde "bu isyerinde benden baskasina cicek gelemez diye dusundum" diyor.
    yazar notu: rumuzla gondermek cok hos gorunuyor ama iste yurdum kezbanlari mukemmel bir iliskiye engel olabiliyor.
  • eskiden çalıştığım bir firmadaki arkadaşıma çiçek gelmişti, kız da o gün öğleden önce izinliydi. bu kızın karşısındaki masada oturan başka bir kadın, sekreterden çiçeği teslim aldı, kendi masasına koydu. hatta resmini falan çektiğini görenler var, ben görmedim açıkçası şimdi yalan olmasın. neyse kadın çiçekle bayağı aşk yaşadı. yapraklarını okşadığını kendim gördüm. kız gelince de "canııım, senin için baktım çiçeğine." diye teslim etti kıza.

    bu yüce gönüllü hanım olmasa biz o çiçeği yaprak yaprak yerdik kesin. iyi ki kolladı çiçeği!

    bu arada, masalar karşılıklı derken; bitişik masalar. çiçeği 10 cm itse diğer masada duracak çiçek zaten.
  • eski sevgilim belki tekrar barışırız ümidiyle bir gün yurt kapısında bana çiçek vermişti, çiçekleri zorla elime tutuşturdu ne yapacağımı bilemedim, o gittikten sonra atsam mı diye düşünürken tam oda arkadaşım istemiyorsan ver bana dedi verdim, sonra naptı dersiniz, kendisine gelmiş gibi instagrama koydu fotoğraflar çekti, pes...
hesabın var mı? giriş yap