hesabın var mı? giriş yap

  • 1- yaparız hayatım.
    2- gideriz hayatım.
    3- çıkarız hayatım.
    4- alırız hayatım.
    5- olur hayatım.
    6- nasıl istersen hayatım.
    7- sen daha iyi bilirsin hayatım.
    8- aaa çok iyi hayatım.
    9- özür dilerim hayatım.
    10- tabi ki hayatım.

  • beylikdüzüne metrobüs gönderebilen bir ülkeye karşı daha plütonun gezegen olup olmadığını senelerce çözememiş bir kurum. bence bakan haklı.

  • (bkz: okumama özgürlüğü)

    sözlük artık okumama, gereksiz yere sinir olmama özgürlüğüne sahip oldu.

    ekleme:

    daha ne istiyorsunuz arkadaş? yazabiliyorsun, başlık açabiliyorsun, kısacası istediğini yapabiliyorsun, kimse senin özgürlüğüne karışmıyor, bunun neresi özgür olmamak?

  • sayın esmer bayanlar; saçlarınızı sarıya boyatınca maalesef marilyn monroe'ya değil, trabzonsporlu ibrahim yattara'ya benziyorsunuz...

  • kadına laf edip karışacağına kendini tesettüre sokmuş sporcudur. inancınızı böyle yaşayın canımı yiyin.

  • simdi bu yabanci kurali bugun aciklandi ya bu konu hakkinda konusmalar soyle olacaktir:

    ertem: tff'nin yeni kuralina gore 14+14 kisi olacaktir. boyle bir kuralin cikmasina yardimci olan cumhurbaskanimiza, basbakanimiza, spor bakanimiza saygilarimizi gonderiyoruz.

    rok: aynen. eski turkiye yoooookkkkkkk artik. bu kohnemis kurallar eski turkiye'de kaldi.

    sinan engin: simdi erto bu yabanci kurali ne oldu tam olarak simdi?

    ertem: 28 kisilik kadroda 14 yabanci olabilecek 11 yabanci ayni anda sahada olacak.

    sinan engin: simdi bu kural. neyse ben ondan bahsetmiyorum bahsettigim baska bir sey benim. turk milli takiminda oynatabiliyor musum bu yabancilari? onemli olan o.

    abdulkerim: 11 yabanci ayni anda oynayabiliyormuymus? ben anlamadim simdi ahmet hocam'a katiliyorum. gerci konusmadi hala ama katiliyorum.

    ahmet cakar: beyler bitti mi?

  • bir tarafta 20 yaşında 25 yerinden bıçaklanan, ailesine yük olmayıp bir nebze daha rahat bir eğitim hayatı geçirmek adına kelle koltukta çalışan üniversite öğrencisi diğer tarafta 17 yaşında
    suç makinesi. bir diğer yanda son model lüks arabalarda pudra şekeriyle kafayı bulanlar.

    bu ülke namuslu insanlar için gerçekten cehennem artık.

  • türkçeye mükemmel şekilde çevrilen çizgi-filmlerden. sanki amerikan yapımı değil bizden bir parça haline getirdi o çeviriler çizgi-filmi. bir bölümde fred eve dönerken "köyü bir sancı tuttu, ilvanlım, ilvanlım" diye mırıldanıyordu.

  • gazi ünvanı; çanakkale'de, sakarya'da, kore'de, dağlarda pkk ile savaşanlara verilir. sen nasıl gazi oldun? polisin ve askerin yapması gereken görevi neden üstlendin? kimin dost, kimin düşman olduğunu bilmeden kendini nasıl sokağa attın? salak mısın sen? yoksa önceden kurgulanan bir şeye alet mi oldun? çok soru var kafamda sözlük. bir insan doğduğu, aşık olduğu ülkesinden bıkar mı? evet sözlük bıkar.! bıktık.! bıktırdılar.!

    edit: imla

  • eğer tiroid hastası değilseniz kesinlikle iyotlu tuz kullanılmalıdır.

    tuza iyot doktorların talebiyle eklenmeye başlanmıştır.aldığımız iyotun neredeyse tamamı vücudumuzda tiroid hormonları yapımında kullanılmaktadır.bu hormonlar basitçe anlatırsak metabolizma hızımızı belirler.bu açıdan az veya çok olması ciddi sorun yaratır.

    sanıldığının aksine sadece fazla iyot değil aynı zamanda yetersiz iyot da guatr hastalığı yapmaktadır.hatta karadeniz bölgemizde daha sık guatr görülme sebebi iyot azlığıdır.bunun sebebi de hem iyottan fakir topraklar hem de bolca tüketilen lahananın iyot emilimini azaltmasıdır.

    tabi guatr tiroid hastalıklarından sadece birisi.bir başka örnek de hamile kadınlardır.çocukların sinir sisteminin gelişmesinde tiroid hormonları çok çok önemlidir ve çocuk anne karnında bundan mahrum kalırsa geri dönüşü olmayan zeka geriliği yaşamaktadır.hatta yenidoğandan alınan topuk kanında da bu kontrol edilmektedir.

    sonuca gelirsek bir tiroid hastalığınız varsa doktorunuzun önerdiği şekilde beslenin aksi halde iyotlu tuz kullanılmalı.