• az önce twitter'da gördüğüm bir rt vesilesiyle kendisinden haberdar olduğum genç arkadaş.

    kalitesiz içeriğin kol gezdiği youtube mecrasında herkesin anlayabileceği bir dilde bilim ile alakalı videolar çekiyor kendisi. birkaç videosunu izleyip kendisine hayran kaldım. hal ve hareketleri, sunumu, kibarlığı o kadar sempatik ki beş aydır video çekmemesine rağmen hemen abone oldum. umarım en kısa zamanda bilimsel videolarına kaldığı yerden devam eder ve bizleri aydınlatmaya devam eder.

    bu da kanalı

    bilim ile ilgili tek gayesi papaz eriğini imam eriğine dönüştürmek olanların izleyip feyzalmaları dileğiyle.
  • son zamanlarda gördüğüm en dolu ve kaliteli youtube kanalının sahibi yakışıklı kardeşimiz.

    alın bu da kanalı
  • 1 saat kadar önce takip ettiğim ve 1 saattir de etkisinden çıkamadığım çocuk. devam etsin her videosunu izleyeceğim, söz.

    edit: çocuk ünlü olduktan sonra yaptığı ilk videosunda yine bilgi vermeye devam ediyor. şaşıyorum. normalde yaşıtı birisi takipçisi birden artınca, izlenmeleri artınca teşekkür videosu çeker ama bu çocuk çok soğukkanlı ve olgun. helal olsun.
  • helal sana çocuk...
    tanım: zamanın oyun hilesi araştıran/paylaşan çocukları arasında sıyrılıp bilimsel araştırmalar yapan/paylaşan çocuk.
    derleme bir listesi için buraya
  • gerçekten bilgili ve saygılı bir çocuğa benziyor. bu yaşta bu araştırma hevesi umarım hayatı boyunca devam eder ve ilerde çok daha iyi yerlere gelir. bizim yapmamız gereken bu çocuğu takip edip gerekli desteği vererek youtube'u sadece boş işler için kullanan nesli biraz daha bu alanlara kaydırmak olmalıdır. çocuklar özenip oyun videosu çekmek yerine bilim videoları çekmeye başlarsa türkiye daha güzel bir yer olur.
  • tomarla yerli yabancı kanal takip ediyorum subscribedan son bir kaç günde düşen videolar sarmayınca açıp batu kardeşimizi izleyeyim dedim, bugün hayatımda 3.kez sigarayı bırakma kararını alıp uygulamaya koydum ve sigaraya dair videosuna rastladım iyi de oldu denk gelmesi.

    belki hala görmeyen dikkatini çekmeyen suserlar vardır diye entry giresim geldi şu kardeşimize destek olalım, sıçmaca challenge işemece challenge gibi saçmalıklarla çöplüğe dönmüşken youtube, batu kardeşimizin kıymetini bilelim.

    abone olun, layklayın, yorum yapın, veya sadece paylaşın ama destek olun.
  • yaşıtlarının "kardeşime nasıl küfür ettiriyorum" temalı videolar yayınladığı youtube'da pırıl pırıl içerik çıkartan genç adam. umarım çizgisini bozmaz ve kendi yaş aralığına ilham verir. araştırmaktan ve merak etmekten hiç vazgeçmesin.
  • böyle gençleri dinleyip bilgilendiğim zaman kendimi daha bir mutlu hissediyorum. genç arkadaşımıza başarılar ve ilerlediği yoldan hiç sapmamasını dilerim.
  • yeni keşfettiğim youtuber. milyonluk takip edilen hesapların alayına 10 basar. hayvan videoları çeken çocuk ve bu arkadaşı destekleyelim arkadaşlar.
hesabın var mı? giriş yap