• öncelikle belirteyim ki ben de bedelli askerlik bekliyorum.

    bu insan tipi uzun yıllardır var olmakla birlikte seçim öncesi dönemde oldukça artmış durumdadır. büyük ihtimalle hayatının kalanını türkiye'de geçirecek olan ve 6 ay veya 1 yıl askerlik yapmamak için akp'ye oy vererek hem kendi hayatının hem de ülkedeki diğer insanların hayatına sıçmayı göze alan, yavşak bir insan tipidir.

    her ortamda akp'yi yermesine karşın, bedelli askerlik için oyuyla birlikte karakterini de satışa çıkarmaktadır. aferin böyle devam edin.

    askere gitmemek için bir sürü yol varken karakterinizi ve hayatınızı satmayı seçin.
  • ulan anlayamıyorsunuz ki amk! senelerdir aynı akp başlıkları. oyunu satsa da, satmada da olacak olan akp’nin yine iktidara gelmesidir.
    16 senedir bu iktidarı gördüğüm için artık alıştım bunlara. psikolojik olarak söyleyeyim: öğrenilmiş çaresizlik

    ibb başkanlığından, başbakanlığa oradan cumhurbaşkanlığına kadar yükselen adam, sizce yerini sağlama almak için elinden geleni yapmamışmıdır? trafoya kedi sokmak mesela?

    yani demem o ki bu boş başlıkları bırakalım. samimi söylüyorum ki hiçbir zaman ak parti ile işim olmadı, olamaz, olmayacakta.
  • herkes beklentilerini yerine getirecegine inandigi partiye oy verebilir. akp’nin boyle bir vaadi mevcut mu ona bakmak lazim. ıncenin hatirladigim kadariyla askerlik suresini kisaltmaya iliskin bir vaadi mevcut (2 ay’a indirecegini soylemisti). meral hanimin bu konuda ne dusundugune iliskin ise bir fikrim yok.

    not: akp’li degilim, akp dusmaniyim fakat insanlarin cikarlari dogrultusunda kendileri icin en iyisini yapacagini dusundukleri partiye istedikleri gibi oy kullanma hakki vardir.
hesabın var mı? giriş yap