• çoğu zaman estetik kaygılar nedeniyle yapılan ufak operasyon.operasyonu plastik cerrah yapmalıdır.yoksa derin izler kalabilir.rahatsız oluyorsanız gidin aldırın.azıcık iz kalıyor zamanla soluyor.ha contratubex kullanmayı unutmayın.sizin için tarkan'dan geliyor.
    (bkz:acımayacak )
  • kanser şüphesi olsun, olmasın alınan ben patolojiye gönderilip bakılır.
    kafa üzerinde, saçlı deride bulunan siğilleşmiş et benleri özellikle kuaför salonlarında tarak vs. ile travmaya maruz kaldıklarından alınması öneriliyor.
    operasyondan sonra size verilen antibiyotik bir merhem ve bununla bölgeyi sürekli nemli tutmanız gerekiyor.
    ama siz de doktorunuzdan reçeteye bir ağrı kesici eklemesini mutlaka isteyin çünkü anestezinin etkisi geçtikten sonra keskin ve biteviye bir acı ile başbaşa kalıyorsunuz.
  • geronimonun eşinin plansız hamilelik sonrası verdiği kararı deklare etme biçimidir.
  • alınan ben kesilerek ve dikiş atılarak alınmışsa, ve çok sık hareket eden kaslara sahip bir yerde ise anestezi etkisi geçtikten sonra epey acıyabiliyormuş.*
  • cesaret işidir.

    hayatı boyunca kendi başına hemen hemen hiçbir şeye karar verememiş, kendine yakışanın yakışmayanın kararını başkalarına bırakmış biri olarak, verdiğim en doğru kararlardan biri olduğunu düşünüyorum.

    yüzümün her yerindeydiler. hele bir tanesi öz güven yıkacak türdendi. kendimi güzel hissediyorum.

    edited by koca:
    kocasının çok hoşuna gidiyomuş fakat yine de, karısının mutlu olması için desteklemiş.
  • bugün bakırköy yaşar hastanesi'nde estetik cerrah tarafından bana yapılan işlem.
    2 tane vardı yüzümde, şimdi üstleri bantlı. salı günü bant çıkacak ve bir süre kırmızı iz olacakmış, 25 gün sonra hiçbişey kalmaz dediler. detayları günü geldikçe yazacağım.

    edit: operasyondan 3 gün sonra pansumanı çıkarttım, o günün gecesi felaket kaşındı gece uyandım kaşıntıya. şuan 5. gün ve kaşıntı çok daha az sanırım bundan sonra sıkıntı bitecek

    3 yil sonra gelen edit: yuzumde tirnak buyuklugunde iz kaldi, ya ben biseyi yanlis yaptim ya da doktor ama bakalim pek umursamiyorum henuz
  • operasyon sonrası doktora "beni benden aldın, tohtor" demenin zevki dayanılmaz olsa gerek.
  • bugün 2 tanesini aldırarak gerçekleştirdiğim olay.

    yazılanların aksine boynumdan alınan fena halde can yakmıştır, hatta kendimi savaş alanında narkozsuz kurşun çıkaran askere benzettim. işin tuaf yanı bu kadar acıması normal mi diye sorduğumda "halla halla niye acıyor" diyerek mal olduğunu kanıtlayan doktora, eşşeğin zikinden dolayı nerden biliyim amk diyememem içime oturdu.
  • çok uzun zamandır aklımda olan ve sonunda bugün sabahın erken saatlerinde gerçekleştirerek yapılacaklar listemden sildiğim operasyon. daha öncesinde bacağımda bulunan 2 adet beni denek amaçlı aldırmıştım. asıl amaç yüzümde ve boynumda olanları aldırmaktı. ancak gittiğim ilk doktora güvenemediğim için bacaklarımda bulunanları aldırmakla başlamıştım. zaten güvenmemekte haklıymışım çünkü bacağımda 2 adet iz kaldı. daha sonrasında yüzümdeki bir yaranın iyileşmesi sırasında tanıştığım bir doktora olan aşırı güvenimden dolayı bugün gidip yüzümde ve boynumda bulunan toplam 9 adet beni aldırdım. şu an küçük sevimli bantlar var eski benlerimin yerinde. 5 gün sonra dikişlerim alınacak. acı konusunda sadece uyuştururken yaptığı iğne biraz canımı acıttı sonrasında zaten hiçbir şey hissetmedim. 3 ay sonrasında izin azalacağı söylendi bakalım zaman neler gösterecek.
    şimdi pazartesi günü çevremdeki meraklı insanlara ne diyeceğimi düşünüyorum. ay ne gerek vardı da sana yakışıyordu da bla bla.
    not: bu operasyonu gerçekleştirmek isteyenlere sonbahar ve kış mevsimlerinde yaptırmaları tavsiye edilmektedir.
  • bir patoloji söz konusu değilse bunu insanlar neden yapmakta, yapmaya bu denli hevesli olmaktadırlar hiçbir zaman anlayamayacağım sanırım.

    yüzde olanların yüze karakteristik bir ifade verdiklerini düşünüyor ve bir iki istisna dışında yüzdeki benleri, taşıdıkları insanlara yakıştırıyorum. yüzü tamamlayan ve anlamlandıran bir aksesuar gibiler daha çok. taşıdığı insanla ilgili bilgiler, şifreler, gizler taşıdığına inanıyorum tuhaf bir şekilde.

    "ben'ini aldırmayı düşünmüyor musun?" duyduğum en yakışıksız soru benim. fiziksel varlığımda bu kadar 'ben' olabilen başka bir iz, çizgi, ifade göremiyorken, bu armağanı çöpe atmak da nesi?
hesabın var mı? giriş yap