• bill gates artık yapay et yiyin diyor.

    edit: kaynak eklendi.

    https://www.google.com/…risi,lehwpl5lckol42cp3dar0w

    edit: çok abuk subuk mesajlar gelince bazı bilgiler silindi.
  • biri bu adama dur demeli dedirtecek kadar kafayı yemiş bir şahsın zırvası. kardeşim senin çekirdeğine virüs mü bulaştırdılar her uyandığında işletim sistemini yüklerken "bugün ne saçmalasam?" diye düşünüyorsun. belki de işletim sistemi güncellendikçe aygıtlar artık kaldıramayacak duruma gelmiştir. düşündürücü. tıpkı windows'a benziyor.

    bunca şeyi yazdım ama edit: kaynak başlığı açan yazarın götü herhalde.

    edit: başlığı açan yazara tamamen katılıyorum; ne çok avukatı varmış bu bill gates'in. adam 2018 tarihinde aynı açıklamayı yaparken "dünyanın gelecekteki nüfusuna normal yollarla üretilen et yetmeyecek" diyor ve elbette yapay et üretimini/tüketimini teşvik ediyor. o zaman nüfusa yetmeyecek olan şey şimdi küresel ısınma vs. problemi oluyor.
    kaynak

    bu problemlere bulunabilecek bir sürü bilişim çözümü varken ntv'nin haberinde, affınıza sığınarak, hayvanın osuruğundan bahsediliyor ve yine yapay ete yönelin deniyor, yazık.
  • oğlum siktir edin. biz zaten et yiyemiyoruz türk milleti olarak. bize dememiş adam.
  • bill gates'i hayretle izliyorum. adam son zamanlarda ne diyorsa haklı.

    (bkz: 2050'de dünya nüfusunun 9.8 milyar olacak olması)

    (bkz: iklim krizi)
  • sonra bill gates'e laf edenler komplo teorisyeni cahiller oluyor.

    bill gates bizim sağlığımızı bizden daha çok düşünüyor. yapay et gerçek etten daha sağlıklıdır kesin. yada inekleri falan toptan imha etmeliyiz ki mazallah osurukları ozon tabakasını falan delebilir.
  • fakir ülkeler önce windows lisansı alsın demiş
  • adam haklı et üretmek dünyanın ısınmasına yol açan en büyük etkenlerden biri

    http://css.umich.edu/…ts/carbon-footprint-factsheet
  • neyse ki türkiye bu konuda gayet başarılı, et yiyebilen insan sayısı sınırlı. yiyebilenlerin çoğunluğu da kayış/lastik gibi bir et tüketiyor. muhtemelen yavşak bill'in kastettiği etlerden daha kötüsünü. yani bizi kastetmemiş adam hemen küfretmeyin elemana.
  • bill de maşallah herbokolog.. corona çıkar bill, dijital mijital bişeyler olur bill, kadın cb'na açım der gene bill. türk müsün bill'ader? bişeyi de bill'meyiver.
hesabın var mı? giriş yap