• ağlıyor olmasındaki sebep ne olursa olsun dahil olduğu cinsiyet kümesinde benzerine az rastlanacak olup ağlamanın sadece kadınlara has bir durum olmadığını cümle aleme kanıtlayan erkektir.

    hep kadınlar mı erkekler için ağlayacak? birazda erkekler kadınlar için ağlasın. birazda onlar kahrolsun. birazda onların gururu kırılsın.

    iki nedenden ötürü agliyordur eril bünye;

    ilki, seviyordur. deliler gibi aşıktır. gözü ondan başkasını görmüyordur. kapısında paspas ayakların dibinde kulu kölesi olmuştur. sevdiği kadın onu bir nedenden ötürü terk etmistir. ya yetersiz görmüştür onu ya da kendisini taşıyamayacağına karar vermiştir. bu erkek o kadın için ağlıyor, gözyaşlarını döküyordur. bununla da kalmıyor af dileniyor, yalvarıyor, şekilden şekle giriyordur.

    ikincisi, bir bok yemiştir. yapmaması gereken bir yanlış yapmıştır. aldatmıştır büyük bir olasılıkla. bunun sonucunda götüme tekmeyi yeyip kapı dışarı edilmiştir. kendisini acindirip af ettirmek için de kadına duygu sömürüsü yapmak için agliyordur. timsah gözyaşları döküyordur.

    ilk sebepte ki erkek yeminler ederse, bir daha kadının bir dediğini ikiletmeyeceğine dair sözler verirse affedilebilir belki. ve kendisi için çabalayan, ağlayan, mücadele eden erkek hiç bir kadının gözünde değersiz değildir. bu nedenle utanmanın bir anlamı yok ey erkek milleti. seviyorsan sevdiğin için gözyaşı dökmek seni eksiltmez. bundan utanmamalısın.

    ikinci sebepte ki erkeğe siktiri çekmek, ağzının ortasına tükürmek, götüne tekmeyi basmak, hatta ona iki boynuz takmak her kadının boynunun borcu olmalıdır. böylesinin gözyaşının da, sevgisinin de, pişmanlığının da, özrünün de hiçbir değeri yoktur.
  • sevmiş erkektir. gözyaşı yakışan adamdır. her ne sebeple ağlamışsa o yaşların literatürdeki adı çok aşktır. kıyamaz ağlar, sever ağlar, pişman olur ağlar, kaybeder ağlar. bunların hepsi aşktan
  • ağladıkça içi açılan, bi ferahlık gelen erkektir.
  • annesi ölmüş erkek olabilir. insandır, ağlar.
  • erkekler ağlamaz yaftasınından dolayı böyle bir başlık açılmasına sebep olan erkektir.
    ağlar yani, ne vardır ki bunda? insandır sonuçta.
  • ölüm hariç, kadın erkek kimse kimse için 2 damladan fazla, ki timsah gözyaşıdır, o kadar dökülür, gözyaşı döküyorsa o ilişki bitmiştir arkadaşım.

    bir yerde iki göz iki çeşme ağlayan varsa, o kişi genelde karşındakinin haddini zorlamıştır, şimdi de bu yola başvuruyordur.

    5-6 ay önce hemcins arkadaşımı ağlattım, zorlamayacaktı o kadar haddini!
  • benim lan bu ağladım ,

    belki bir kadın için ,belki aşk acısı için ,belki yaşanmışlıklar çektirdiğim onca baskılar için ,

    ama gayette ağlanabilir arkadaşlar insanız sonuçta geçelim bu erkek adam ağlamaz ayaklarını .
  • sizi kandırmak için kullanacağı yeni kozudur.
    yalan inanmayın.
  • en sevdiğim erkek tipi duygusaldır değer verir.
  • bir süre sonra ne yapıyorum lan ben diyip aklını başına alandır eğer almamışsa da devamı gelecektir.
hesabın var mı? giriş yap