• sözlüğün önemsemediği kampanya ben kendi adıma elimden geldiğince bağış yapmak istiyorum.
  • gündemde olması gereken başlıklardan.
  • tunç soyer'in 2020 izmir depreminden sonra izmirliler için kurduğu, şimdi de yaşanılan büyük depremde daha da çok yardımın ulaşmasını umduğum sistem. linki: https://birkirabiryuva.org/
    boş evi olan ev sahipleri sistem aracılığıyla eve ihtiyacı olan depremzedeler ile eşleştiriliyor. eğer ev sahibi değilseniz, kira desteği verebiliyorsunuz.
    eve ihtiyacı olanlar, websitesi üzerinden form doldurarak sisteme giriş yapabiliyorlar. aynı zamanda illere göre ev ihtiyacı ve sunulan ev adeti gibi bilgiler de sitede görüntülenebiliyor.
    özellikle yurtdışında olan ve yardım etmek isteyen arkadaşlarımı buraya yönlendirmeye çalışıyorum. websitesinde ingilizce bilgide var gibi görünüyor.
  • askıda fatura uygulamasından sonra bu da harika bir uygulama olmuş. insanların güvenebileceği ve pratik olarak yapabileceği bir yardım uygulaması geliştirilmiş. tebrikler ve teşekkürler.
  • 30 ekim 2020 ege denizi depremi sonrasında izmir'deki depremzedelere yardım etme amaçlı kurulan bu hareket, bugünlerde 6 şubat 2023 kahramanmaraş depremi için devreye girdi. daha çok dikkat çekmesini dilerim, çünkü vatandaşlara uzaktan depremzedelere yardım etme olanağı sağlıyor. biraz başlık canlansın umuduyla da yazıyorum zaten.
  • bağışımı yaptığım kampanya. nakdi bağış yaptım, nakdi bağış yapanlar öncelikle [https://birkirabiryuva.org/ https://birkirabiryuva.org/] üzerinden iletişim bilgilerini (telefon, email) giriyor. sonra izmir belediyesinden dönüş yapıyorlar, bağışınızı teyit etmek için. bağışınızı teyit ederseniz de bir süre sonra size depremzede vatandaşın hesap bilgilerini gönderiyorlar. ben yurtdışında olduğumdan ve bulunduğum ülkede genelde türkiye’ye para göndermek tam bilgiler olmadan (açık adres, banka adresi) sorun olduğu için bir website üzerinden gönderdim. abd’den bağış göndermek isteyen olursa yardımcı olabilirim.

    bir de bazı insanlar sosyal medyada sormuş 10000 liraya nasıl 3 aylık kira ödeniyor diye, anladığım kadarıyla bazı insanlar boş evlerini ücretsiz depremzedelere verirken bazıları da 3 aylığı 10000 lira’ya veriyorlar.
  • üzüntü ve keder yürekten, paralar helal olunca toplanan miktarın her kuruşu yaralara en güzel merhem olacaktır. oradaki herkese yürekten minettarız

    ne güzel söyledi hanımefendi, “sadaka dikeydir, dayanışma yatay. biz kimseye sadaka vermiyoruz, dostlarımızla dayanışıyoruz”
  • yukarıda tutulması gereken başlık. an itibarıyla halk tv'de, bir kira bir yuva halk dayanışması, yayını var.
  • yeteri ilgiyi görememiş fakat güzel göndermelere şahit olunan yayın.
hesabın var mı? giriş yap