• kim ne derse desin bu yapılanlar açık ve net haysiyetsizlik, şerefsizliktir. tabii şimdi soruyorum: sorumlular cezalandırılacak mı? cevabını ben veriyim malesef kocaman bir hayır.
  • onlara zaten hayat vurmuş, yardım için gelip bir de sen çarpıyorsun tokadı.

    ozan emekçi diyor ya: ' ardı olmayanın derdi çok olur ' diye, dünyanın hali bu işte.

    tanım: rezil ve skandal bir durumdur.
  • bm askerlerinin srebrenica soykırımında sırp'lar ile yaptıkları katliam işbirliği akıllara gelir.

    srebrenica'da neler yaşandı?

    1993 yılında bm* srebrenitsa'yı boşnaklar için "güvenli bölge" ilan etti.

    bosnalı sırpların iki yıl süren kuşatması sonrası temmuz 1995'de srebrenitsa düştü.

    binlerce boşnak erkek, kadın ve çocuk, srebrenitsa'nın hemen dışındaki potocari'de bulunan hollandalı askerlerin denetimindeki bm barışgücü karargahına sığındı.

    hollandalı askerler karargaha sığınanlara burada güvende olacaklarını söyledi.

    ancak askerler bosnalı sırp güçlerin kampı kuşatması üzerine binlerce boşnağı sırplara teslim etti.
    sırp güçler karargaha sığınanlar arasından ayırdıkları 300 erkeği kamyonlarla götürüp öldürdü.

    kadın ve çocuklar da bosna'nın diğer kesimlerine götürüldü.

    kasabada 8 binden fazla müslüman öldürüldü.

    (bkz: çocukları küçük kurşunla öldürürler değil mi anne)
  • birleşmiş milletler'in ne kadar insani bir kuruluş olduğu zaten şüphelidir. texe marrs ın illuminati entrika çemberi kitabında bu kuruluşun aslında illuminati'nin karanlık emellerine hizmet eden ve hiç de masum olmayan bir organizasyon olduğundan bahseder.
  • bokunda bogul bm.

    lan bunlar hep boyleydi bir de...

    simdi kendi halkina zulum ediyor dedigimiz esat'a salliyoruz ya... bu ibneler white helmet grubunu ortaya atip; her bombalamada ayni cocugu magdur gibi gosterip kullanan adamlar. cocugun babasi "yeter aq sikecem medyanizi" diye isyan etti zamaninda. turkiye'de yanki bulmamistir muhtemelen cunku, cunku essegin sikinden dolayi.

    hos, bu soyledigim esat'i dunya tatlisi yapmaz. hele ki pilotunun cesediyle el-nusra fotograf cektirdi diye bir koyu sivil-asker demeden bombalayan putin'i kesinlikle sutten cikmis ak kasik yapmaz.

    velhasil, dunya; boktan bir yer. ortadogu, daha da boktan bir yer. ne yazik ki ortadogudaki oyunun her ayagi, olayi daha da cirkinlestiriyor. rus'undan, bati'sina, ypg'sinden, tsk'sina...
  • bu mevzu ile igili bir film vardı da adını hatırlayamadım.bm görevlisi bir kadın bu gibi olayları aydınlatmaya çalışıyordu.

    asimo'ya teşekkürler.

    edit : https://m.imdb.com/…/tt0896872/?ref_=nm_flmg_act_19
  • ruanda'da bm askerleri insanları bir soykırımın ortasına bırakıp kaçtı. srebrenitsa zaten avrupa'nın göbeğinde oldu.

    abd ırak işgali sırasında olanlar zaten ortada. bir grup abd askeri sokakta oynayan 12-13 yaşındaki bir kız çocuğuna göz koyar kızın evine girilir kıza tecavüz edilir ve tüm aile katledilir ve de ev yakılır.

    askerler bir de buraya silahlar falan ekler ki aile için "terörist" diyebilsinler. neyse aralarından biri vicdanına yenik düşer ve bu katliam ortaya çıkar. sonra aldıkları cezaları biliyor musunuz? 3-4 yıl.

    edit: pardon sadece itiraflarda bulunan 27 ay hapis yatmış olayı örtbas eden astsubay emekli edilmiş. suçlulardan biri için idam istenmiş lakin jüri ortak karara varamadığı için ömür boyu hapse mahkum olmuş. diğerlerinden ikisi 100 ve 110 yıl ceza almışlar ama 10 sonra şartlı tahliye için görüşmelere başlayabilirlermiş.
  • iste the red pill islamin, ortadogunun bagrindan kopup gelmedi diye yirtinirken kastettigim tam da buydu.

    dunya, cinsel problemlerinin, kendi ezikliginin, yanlis kurulmus ve beslenmis ve tatmin olamayan egosunun acisini kadinlardan ve cocuklardan cikaranlarla dolu. bm istisna degil, islam istisna degil, hicbir ulke istisna degil. bazilari iyi saklaniyor, bazilari iyi kilif uyduruyor, bazilari cesur bir yurege denk gelip baltayi tasa vuruyor haberdar oluyoruz, bazilarinin kilifi zaten celiskilerle dolu, veryansin ediyoruz. ama bu problemli erkek surusune, bir araya gelip dur demedigimiz surece bankamatik deligi gorseler sokmak isteyecekleri organlarini cikarmak icin firsat kollayacaklar. hangi catinin altinda olduklari onemsiz, heryerde olduklari ise onemli bir detay.
  • medeniyet kısmı böyle birşeyin açık açık söylenmesi ve işlem yapılmasından kaynaklanan olay.senin ülkendeki gavatlar gibi bir kereden birşey olmaz denip üstünü örtmüyor adam.
hesabın var mı? giriş yap