• dövüştüğü kişiyi değil ama bob sapp'ı önceki dövüşlerinden az çok tanıyorum ve söyleyebilirim ki cüssesine pek aldanmamak lazım. bob sapp'ın kariyerini kısaca incelerseniz bu tarz kaybettiği bir çok dövüş olduğunu görürsünüz. kendisi bu tarz, yerlerde ağlamaya varacak şekilde o kadar çok maç kaybetmiştir ki genel olarak maç kazanması daha fazla haber değeri taşımaktadır.
    kısaca geçmiş kariyerini bilmeyenler için adeta bir pazarlama harikasıdır.
  • son 10 yılını sırtı yere değdiği anda pes ederek geçiren vasat altı mma dövüşçüsü.
  • rus rakibi aleksander emelianenko'dan temiz bir dayak yiyerek kariyerine devam eden kütük.
    hatta kütük bile değil tomruk.

    https://www.youtube.com/watch?v=wjrcadlntt4
  • bu kütüğe baltayla vursan anca düşer ( gerçek adı bop timber olsa daha çok yakışacak)
    2 açıdan bir kaç defa izledim türk boksörün ne tekmesi etkili ne de yumruğu yüzüne geldi, adam attı kendini yere cüneyt arkın filmlerinde dayak yiyen tiplerle aynı ekolden.
  • k1'in esaslı dövüşçülerinin tamamından dayak yemiş olan dayanıksız, kofti dövüşçü.

    taktiği klasiktir. ilk 1 dakika içerisinde ağır cüssesiyle rakibe bodoslama dalar. bütün gücünü harcar. rakibi koftiyse buna direnemez ve nakavt olur. tabi k1'ın profesyonelleri bu 30 saniyeyi geçiştirerek sonrasında bunu dinlene dinlene döver. nakavt etmeden bırakmaz!

    bu adamın tek sürprizi ernesto hoost gibi bir k1 şampiyonu'nı yenmesidir ki bu olay şahsımın ernesto hoost'a olan saygısını da yitirmiştir...
  • adam şov adamıdır. ciddiye alsa efsane olacak cüsseye sahipken bunun yerine ekmeğinin peşinde ona buna yenilmek için şov maçlarına çıkar.
    paralı rakip. çıkar dayağını yer yere yatar parasını alır. amerika'nın uluslararası arenadaki "mazlum"udur. japonyada hala ekmeği var yiyecek.
    asıl adı (bkz: robert malcolm sapp)
  • yalandan göbekli türk dayılar tarafından dövülen paralı asker.
hesabın var mı? giriş yap