• kaynak

    paraları bittiği için ya da sadece gece harcamaya kaldığı için sokakta yatan insanlar. aklıma gelmişti böyle olacağı. benzer haberleri çeşme'den ve alaçatı'dan da bekliyorum.

    paranın bitmesi herkesin olduğu gibi benim de başıma gelebilir ki geldi. dönerim eve kendime saygım iki gün fazla tatil yapmaktan daha önemli.

    edit: birisi yeni yerler keşfetmek isteyen gençleri engellemeyin demiş. yeni yerler keşfetmeye bodrum merkeze mi gitmişler? mecidiyeköy'e gitselermiş. yeni insanlar keşfetmek için de zincirlikuyu metrobüs ideal.
  • zenginlikle fakirliğin aynı anda yaşandığının sembolüdür.

    bordumun yolları bok gibi ancak etraftaki villalar milyonluk. halka açık bölgeler götümü yesin ben paramı kendime harcarımcılar. onlardan vergi almayan(?) alıyorsa da harcamayan(?) bir devlet. sonra california'da sokaklarda binlerce insan yatıyor dersin.

    not: kk istifa et!
  • tatil yapilacak diye cekilen bu zulum nedir ya. bir soz vardi insanin basina ne geliyorsa sakince evinde oturmamaktan geliyor diye hakkaten dogru.
  • instagrama bu şekilde fotoğraf atmadıkça kim bilecek ki…bodrum'da tatil yaptık dersin…
  • tatil dediğimiz şeyin bir rahatlama, huzur bulma ortamı olması gerekmiyor muydu? kakuma mülteci kampında hayatının değişmesini bekleyen sudanlı gibi yerde yatarak tatil mi olur amk?
  • (bkz: sikerler oğlum hepinizi sikerler)
    etrafta bu kadar afgan ve paki dolaşırken dikkat edin kestaneyi çizdirmeyin
  • şu hallere düşeceğine şile'de insan gibi bir tatilcik yap daha iyi.
  • çadır kamping tatili olayına yeni bir boyut getirmiş yurdum insanları...
  • benim yaşama motivasyonum tatil yapmak . üniversite yıllarında benzer şeyleri ben de yaptım . gece bira şişesi satıp çorba içip , bankta uyumuşluğum da var .

    yazarın biri insanın başına gelen evde oturmamaktan geliyor demiş.

    senin önceliğin evde malak gibi yatmak olabilir ama gençler haklı olarak gezmek , yeni yerleri öğrenmek istiyor .

    gelen mesajlar üzerine edit : tatil yapmayıversinlermiş . bak sen şu işe , sana soracaktı değil mi ? parası yoksa evlenmesin, parası yoksa tatile çıkmasın , eve de çıkmasın sokakta yatsınlar dimi . allah'ın empati yoksunları .

    edit 2 : sorsan hepsi eşitlikçi . böyle yavşaksınız siz . din konusunda vaaz verip emniyet şeridinden giden , çevre hakkında alim gibi konuşup çöpünü yere atan, eşitlikten bahseden tipler fakir birini tatile layık görmemiş .

    dostlar , ben zaten tatilimi yapıyorum, üniversite yıllarındaki halimde değilim . *

    siz kendiniz tatile gidemiyorsunuz diye insanları yaftalamayın. bu mantıkla parası olmayan caddebostan'a suadiye'ye de gitmesin .
hesabın var mı? giriş yap