• efsane gitarist jimi hendrix'in 9 mart 2018'de piyasaya sürülecek olan, daha önce yayınlanmamış şarkılarından oluşan albümünün ismi.

    albüm, 1968-1970 yılları arasında kaydedilmiş ve daha önce hiç yayınlanmamış şarkılarından oluşacak.

    albümün şarkı listesi şu şekilde (yanında işaret olanlar yeni şarkı):

    1. mannish boy*
    2. lover man*
    3. hear my train a comin'*
    4. stepping stone*
    5. $20 fine* (ft. stephen stills)
    6. power of soul
    7. jungle*
    8. things ı used to do (ft. johnny winter)
    9. george blues (ft. lonnie youngblood)
    10. sweet angel*
    11. woodstock* (ft. stephen stills)
    12. send my love to linda*
    13. cherokee mist*
  • 9 mart 2018'de yayımlanacak olan jimi hendrix albümüdür. ayrıntılar ve parça listesine şuradan ulaşılabilir.
  • fırından yeni çıkmış jimi hendrix albümüdür. sesler bana aşırı temiz geldi. hendrix’in sesindeki gençliği hissettim resmen. ilk izlenimlerim albümün gayet iyi olduğu ve kesinlikle dinlenilmesi yönünde.

    öldükten yaklaşık 50 yıl sonra bile, eski stüdyo kayıtlarından albüm çıkarılabilen ve bazıları önceden bilinen şarkıları da olsa insanı heyecanlandıran bir insan jimi hendrix. gecenin bu saatinde tekrar ve tekrar sevgiyle anıyorum.

    yalnız tam araştırmadım ama bazı şarkılarda o yok, bazılarında ise yaşarkenki kayıtları gibi değil de jimi’nin çok çok iyi taklitleri gibi geldi. bilen arkadaşlar yeşillendirirse mutlu olurum.
  • 1968-1970 yılları arasındaki kayıtları içeriyormuş ve şarkıların on tanesi daha önce resmi olarak yayınlanmamış şarkılarmış. hayırlı uğurlu olsun.

    dün spotify'da şans eseri karşıma çıkıp sevinç ve şaşkınlıktan donup kalmama sebep olan albüm. çıkacağından vesaire hiç haberim yokken birden bildirimi görünce içim bir hoş oldu, hemen dinlemeye başladım, mest oldum. sesler tertemiz, here my train a comin' hariç hepsi benim için yeni şarkılar ve hepsi müthiş şarkılar. daha ne olsun.
  • bu sabah spotify'ın önerisiyle haberdar olduğum bomba albüm. sayesinde tüm günüm keyifli geçiyor valla tadına doyulmuyor...
  • ben de başlık sayesinde öğrendim. çoook teşekkürler
  • (bkz: jimi hendrix) ustanın müthiş albümü. özellikle (bkz: georgia blues) çoğeyidir.
  • kapağında kullanılan fotoyla kim oynadıysa hendrix'i başka bir insana çevirmiş. hiç olmamış. spotify'da da hendrix sayfasında kapak fotosu olarak bu çıkıyor. adamın ne güzel karakteristik bir siması var zaten niye oynayıp bozuyorsunuz ki?

    albüm kapağı https://hizliresim.com/uzm24r

    bu da orjinal foto https://hizliresim.com/8xdqdj
hesabın var mı? giriş yap