• akp grup başkanvekili bülent turan ekonomik kriz olduğunu kabul ediyor ve ekliyor:

    "şu an krizimiz var kabul ediyorum. bir problemimiz var kabul ediyorum. bu bedeli beraber taşıyacağız milletimizle"

    video

    ben neden bedel çekiyorum kardeşim? ben mi yedim paraları?

    lahanayı yerken kıtır kıtır sapına gelince mee. yok öyle.
  • yine bir aynı gemideyiz geyiği. yüksek vergilerle vatandaşı sikmiyorlarmış gibi gözleri hala milletin 3 kuruşunda. yakında kasa boş deyip iban da paylaşır bunlar. beraber filan taşımıyoruz arkadaş, ekonomiyi nasıl batırdıysanız öyle düzeltin, düzeltemiyorsunuz da bir zahmet bırakın gidin.
  • fantastik akpli beyanlarından en sonuncusu.

    nedenmiş o? yok öyle yağma, şimdiye kadar kim yarı yokmuşçasına zıkkımlandıysa onun burnundan gelsin, ne ödenecekse o ödesin.
  • "beraber taşıyacağız" derken kastettiği altınlarınızı getirin kampanyası sanırım. batık müteahhit söylemi bunlar, bir lira bile borç vermemek hiç bir şartta güvenmemek ve batmasını izlemez gerekiyor. merak ediyorum, necip milletimiz akpyi bir daha seçerse nelere maruz kalacak. ve inanamıyorum bir yandan da, bir adam çıkıp sağda solda acayip acayip faiz enflasyon açıklamaları yaptı diye 20 liraya yiyebileceğim salatağını 30 liraya yiyorum, bir insanın lafları yüzünden. sana neden güveneyim söyle bana felakettellalı ?
  • için için "gerekirse 650 poundluk değil 600 poundluk atkı takarak biz de ağır bir bedel ödeyecek, vatandaşımıza örnek olacağız.. kıs kıs" diye devam eden cümledir. siz tüyü bitmemiş yetimin hakkını kasalarınıza taşıyacağınız kadar taşıdınız zaten. sorun millet ekmek kuyruğunda donarken hala taşıyor olmanız ve taşımaya devam edeceğinizi de freudyen bir sürçme ile hala ifade edebiliyor olmanız.
  • ben ne taşıcam lan, 5’li çeteyle birlikte taşıyın. “yüklenici” onlar değil mi ?

    yıllardır refah içinde yaşayan, son model mercedes’lere binen ben miyim ? sefasını kim sürdüyse, cefasını da onlar çekecek.

    köşedeki altınları da unutun. nahh getirip yem ederim vurgun ekonominize !
  • nasıl yani beraber? onların da mı gelirleri geçinmelerine yetmiyormuş?
    ödeyecekleri bedel gitmek sanıyordum ben oysa.
  • kusura bakma bülent kardeş 20 yıldır kimlerle beraber yediniz içtiniz sıçtınızsa gidin onlarla beraber taşıyın bizim kafamızı taşıyacak mecalimiz kalmadı ev kirası öder gibi elektrik faturası ödüyoruz bi yallah lütfen ya hadi abicim bi yürüyün gidin artık ya
  • "ben ne taşıycam.." diye atarlanmak geliyor içimden ama o bu başlıkta olmaz. yükü taşıdığımız ve ekonomik bedeli ödediğimiz doğrudur. ve sanki sadece biz ödüyormuşuz gibi geliyor. sizin yine bir eliniz yağda bir eliniz balda üst perdeden atıp tutma haliniz var gibi. umarım esas unutmaması gerekenler vakti zamanı geldiğinde bunu hatırlar ve ona göre oyunu kullanır.
  • 20 yıldır ben mi yönettim bu ülkeyi? ülkenin dibine kibrit suyunu beraber mi döktük? hiç bir uyarıyı dinlemeyen ben miyim. ordudan yargıya, eğitimden bilime her şeyi boka bulayan ben miyim? aklın nerdeydi? sen ödeyeceksin bu bedeli önce. hesabını vereceksiniz.
hesabın var mı? giriş yap