• bir ekşi sözlük yazarı. hoşgelmiş. * *
  • (bkz: #65192716)

    şu entrysindeki üslubu ve noktalama işaretleriyle ürperti veren korkunçlu abla. entrynin aldığı favorileri biraz incelerseniz diğer korkunçlu ablalara ulaşabiliyorsunuz.
  • (#68354324) nolu entrysini okuyup biyoloji öğretmeni olduğunu anladığımız yazar.
  • (bkz: #69857105)

    kendisinin yaninda 2 3 dakika boyunca sakin sakin yuruyen bir kopegin barinaga gitmesini istiyor. neden biliyor musunuz?
    cunku kopek cok buyukmus ve prenses cok korkmus onun cussesinden.
    derhal belediyeler harekete gecsin, kilosu 60a dayanan kopekleri toplasin kucuk olanlari biraksin. minnos yazarimiz korkuyor cunku.
  • 'kezbanlık gibi olmasın ama' şeklinde söze başlamayı seven biri. eskizlerimi görüp 'iblis bunlar' dediği vakitten beridir, hanımcıktan altı harf eksilmiştir benim için. (bkz: amcık)
  • insanları entry ile tehdit edip sonra bana kufur ediyorlar diye aglayan bebe..

    umarım kopegimle bir gün minibüste karşılaşırız da görüşmüş oluruz kendisi ile..

    ayrıca türkçede malesef diye kelime mi var aq.
  • nickini kendisi almamis da baskasi hediye etmis de falan da filan. hala soruyorum kendisine turkce'de malesef diye kelime var mi aq ?? nickini gorunce insanin kendisini sikleyesi gelmiyor.

    ben kopegimle minibuse binicem ve sen benim kopegim yuzunden polis cagiracaksin ve ben de orada humanizm kasicam. boyle mi olacak zannediyorsun sen cidden ?? kopegim yuzunden cok kavga ettim yine ederim.

    he bu arada polis gelene kadar kadin falan da dinlemem haberin olsun.
  • bir hayvan düşmanı. ayrıca treacher collins sendromundan muzdarip olduğu için dış görünüşünü kompleks haline getirmiş kişi. şu entryden nasıl bir psikolojik vaka ile karşı karşıya olduğunuzu anlayabilirsiniz.
  • edit: hiçbir hakaret ya da küfür içermemesine rağmen benim entry'de sildirmeyi başarmış. düzeltip* yine yazarız sorun değil. kendisinin nick altıma kustuğu ve asıl silinmesi gereken (#70032027) nolu entry'e bakarsanız hangi kalitede olduğunu az çok anlarsınız. üzücü olan sözlük yönetiminin toplum sağlığı için böyle büyük risk taşıyan tiplere koltuk çıkıyor olması.

    ciddi sorunları olan biri gerçekten ve ne yazık ki bir öğretmen. sadece son yazdıkları değil mevzu bahis, epey bi süre takip ettim kendisini. insanlara özellikle erkeklere karşı garip bi kin ve düşmanlık besliyor. feministik bir şey de değil, daha derin ve rahatsız edici hisler. baskıcı, ikiyüzlü, din temelli, yozlaşmış ahlak anlayışından fazlasıyla nasiplenmiş, üzerine kapattığı kapılar sebebiyle normaliteden fazlasıyla uzaklaşmış. o kadar çok ki öğretmenlikle alakası olmayan böyle tiplerden. mesleki yeterlilik sıfır. çocuk, ergen psikolojisi hak getire... sağlıklı bir kurum denetimi zaten yok ki olsa bile böyle insanlar çok iyi başarırlar kendilerini kamufle etmeyi.

    yazık gerçekten eğitim vermeye çalıştığı şanssız çocuklara.
  • balıkları çok seven sözlük yazarı.
hesabın var mı? giriş yap