• gerçekten çok ayıp bir beyanat. sırf anasına küfür edildi diye böyle de konuşulur mu canım. ayıp denen bir şey var. alt tarafı türkiye'nin en çok okunan gazetesinde başbakana ana avrat küfür etmiş. yani bir gazeteci hem de basın konseyi başkanı bir gazeteci başbakanın anasına da küfür edemeyecekse ne yazacak? zaten bu yazar başka da bir şey yazamaz ki. hem basın özgürlüğü ne oldu basın özgürlüğü..
    zihniyeti bu: 79 yılda yapılanı 8 yılda sattılar
  • "anani da al git" diyenin gun gelip anasina sovulunce boyle efelenmesi cok manidar olmustur.. her konuda oldugu gibi analar konusunda da cifte standartimiz hayirli ugurlu olsun..
  • (bkz: cihat)
  • bu beyanatin mantik cercevesindeki bir benzeri icin (bkz: gol yemem ama sörf tabii ki yerim).
  • yanlışa yanlışla cevap veren cümledir. mahkemeye verirsin, olur biter. ha savaşırım derken hukuki yoldan bahsediyorsa başbakan, o ayrı.
  • pezevenklerin oluşturduğu türk parlamentosu beyanatını unutmadık şevki yılmaz'ın. üstelik o parlamentonun bir üyesiydi o esnada.
    atatürke, veled-i zina denmedi mi?
    o zaman atatürk'ün annesi zübeyde hanım ne oluyordu? ha titreyin kendinize gelin.

    bir kere kadın cinsel kimliğinden korkup, onu günah nesnesi haline getiren ve o günah nesnesi üzerinden her türlü alçaklığı sergileyen kimdir?
    kimdir 8 yaşındaki kızı, erkeklerin nefsini uyandırır diye kapatıp, dayısının bile öpmesine izin vermeyen?
    kimdir analara küfür eden?
    pekiyi islam dini buyurmuyor mu, gıybet etmek ölü kardeşinin etini yemek gibidir diye?
    ölü bir kadının namusuna iffetine laf etmek nedir o zaman? yıllardır bunu yapmadı mı sayın erdoğan'ın yol arkadaşları?
    soruyorum, türk parlamenterlerinin tümüne pevezenk diyen şefki yılmaz sayın erdoğan'ın eski bir yol arkadaşı değil miydi?
    soruyorum atatürk'e veled-i zina diyenleri tanımıyormuydu aynı siyasi oluşum içinde bulunmadı mı?
    niçin o zaman anneleri de kutsal kabul eden bir dinin mensubuyken üstelik bunun bayraktarlığını yaptığını iddia ediyorken ölü bir annenin iffet ve şerefini niye hiç düşünmedi?
    tek anne kendi annesi midir? tek kutsal onun kutsalı mıdır? başkalarının anneleri ve kutsallarına yapılan saldırılar duymazlıktan gelinebilir mi gerektiği durumlarda?

    savaşılacak zihniyet oktay ekşi'nin kullandığı erkek egemen dilin, kadın cinsel kimliği üzerinden saldırısı ise o zaman sayın erdoğan, bizlere tarafsız dürüst ve ötekilerin haklarını da kendi hakları gibi gören ve savunan bir lider tablosu çizmek istiyorsa, ilk önce kendi cenahında kendi saflarında savaşacağı çok kişi vardır ve bunlardan başlamalıdır.
    evet sayın ekşi'nin de kullandığı dil son derece hatalı ve saldırgan. ama bununla savaşmadan önce kadınlar da dahil olmak üzere soruyorum siz hiç babasını satmak diye bir laf duydunuz mu? çünkü birini aşağılamak için babalar satılmaz, kadına saldırılır oğullarını vurabilmek için, erkeğe edilebilecek küfür ibnedir o da erkeğin kadınsı tarafını aşağılar yine, az erkek yarım erkek olmaktan vurulur. adama kızar orospuçocuğu dersiniz, kadına kızdığınızda hepinizin aklına orospu gelir. burası türkiye dostlar kadın cinsel kimliği üzerine saldırı o kadar kimliğimize dokularımıza işlemiş ki o kadar bizden olmuş ki edilecek başka küfrümüz bile yok neredeyse.
    yani ilk taşı günahsız olanınız atsın.
    ama illa kılıç kuşanıp cenk edeceğim diyen varsa bu zihniyetin en ağır ifadelerini kullanan yakınlarından başlasın. lütfen.
  • militan demokrasiyi duymuştuk ama savaşçı demokrasi siyaset biliminde yeni bir terim olsa gerek. ne güzel insanlar kızınca bilinç altları su yüzüne çıkıyor, "savaşırım", "asarsın kesersin", "cibiliyetsiz", "ananı da al git" falan. yazık bu ülkeye...
hesabın var mı? giriş yap