• dokuz eylul universitesine bagli, imyo nun da icinde bulundugu yemyesil bir kampusu olan, ogrencilerinin etliye sutluye karismadan kuzu kuzu okuyup ogretmen oldugu egitim kurumu.
  • gitmeyi planladığım/istediğim
    yada isteyip istemediğimide bilemediğim fakülte
  • kurulduğu kampüs ve çok yakınındaki buca ssk hastanesi eskiden 2 kardeşin çiftliğiymiş. makul fiyata satılmış ikisi de devlete... dekanlığın bulunduğu bina da o zamandan kalma tarihi bir binadır... ve hatta geçenlerde bu heriflerin torunları fakülteyi ziyarete gelmişlerdir...
    yeşillikler içinde süper bir araziye sahiptir fakat her sene ağaçlar kesile kesile, yeşillikten eser kalmıycak gibi gözüküyor.
    ayrıca burda türkiye'deki eğitim fakültesi bölümleri arasında en yüksek puana sahip bölümler vardır genelde... ama öğrencileri bu kadar yüksek puanların buraya değmiyeceğini iddia ederler... (ne kadar doğru ne kadar yalan bilinmez...)
  • içinde, hasan ali yücel ve cahit arf'ın isimlerini taşıyan binalar vardır. kampüsün güzelim yeşilliğinin yanında, çevrede yere tüküren, bağıran ve kavga çıkaran tuhaf yaratıklar da görebilirsiniz, şaşırmayınız.

    http://www.deu.edu.tr/…images/5957/kampus_genel.jpg
  • gazi eğitimden sonra en yüksek puanla öğrenci alan eğitim fakültesi. puanlarının yüksekliği yerleşke ve izmir faktöründen kaynaklanır. akademik kadro açısından iyi olduğu söylenemez, özellikle sosyal alanlardaki kadrolar oldukça can sıkıcıdır. yaklaşık 10.000 kişilik öğenci sayısının çoğunluğu taş gibi kızlardan oluşur.
  • mehmet fırıncı isimli bir dekan yardımcısına sahip olan hastalıklı bir okul cinsi.
  • 4 yıl severek okuduğum kapısına kadar uzanan tren sayesinde alsancak'tan tıngır mıngır 20 dk.da geldiğim, bol yeşillikli, gül bahçeli, tarihi dekanlık binası ile nevi şahsına münasır bir deü kampüsüdür.
  • bir tarafta gitar çalıp şarkı söyleyen gençlerin, bir tarafta gülüp eğlenenlerin olduğu, ilk bakışta fakülte değilde ufak bir koruluk hissini veren güzide okulum. sabahın köründe o keskin çam kokularının arasında güneşin ilk ışıklarının dalların arasından süzülüşünü izlemek muhteşem bir haz verir insana. (bkz: hüzünlenmek)
  • güzel yer/ heleki şu aralar baharın gelmesi ile daha da güzel biryer olmaktadır kendileri
    ingilizce bölümü önündeki banklarda geçen saatlerin haddi hesabı sorulmaz
  • kampusu gayet park havasinda olan bir dokuz eylul universitesi fakultesidir. ne yazik ki demokratik bir ortamdan uzak olan bir yerdir. gelgelelim bu anti demokratik olusum ogrenciler tarafindan degil bizzat yonetim vs. tarafindan saglanmaktadir. bos alanlarda top oynanmasına izin verilmez, oynandigi takdirde de fakulte sekreteri nurcan hanim ve itleri tarafindan topa el koyulur. sosyal yasamdan, dunya olaylarindan uzak bir ogrenci kitlesi vardir. herkes ogretmen formatinda yetismektedir. ilk yillarinda anarsist ozellikler tasiyan ogrenciler zamanla okulun "at gozlugu" taktigiyle mulayim, kpss derdinde sahislar olarak mezun olmaktadirlar.
hesabın var mı? giriş yap