• istanbul üniversitesi ingiliz dili ve edebiyatı öğretim görevlilerinden. bu vakte kadar hakkında bir laf edilmemesi de ayrıca ilginç.
  • 3. siniftayken sirf onun alice's adventures in wonderland kitabiyla ilgili yorumlarini dinleyebilmek icin kendisinden musade alip kitap bitinceye kadar 1. sinif derslerine misafir ogrenci oldugum hocam. anlayisli, dolu dolu, engin mitoloji bilgisine sahip, metal muzige gonul verenlerdendir.
  • çok donanımlı bir akademisyen.
  • ısrarla özene bezene yazdığım kağıtlara off topic deyü on* veya bir* verse de hayran olmaktan kendimi alamadığım hocam, animesever. makaleleri oldukça aydınlatıcıdır insan bölüme çıkıp muhabbet etmek ister, sormak ister velakin kendisi unpredictable incarnate dır. the simbula benzetenler mevcuttur. dersleri ya çok keyifli geçer ya da insanı sabahın köründe laleliye geldiğine pişman eder, ruh emer ortasını görmedim. 600 kağıt okuyorum dediğine bakmayın bunların 400 kadarı off topicdir ve okuması 12 saniye kadar sürmektedir.

    yine de hasbelkader kendilerini cadı olduğu gerekçesiyle hergelenin ortasında kızartsalar kahrolurum...
  • son zamanlarda bölümdeki öğrenci azarlama misyonunu bilinçli ya da bilinçsiz bir şekilde üstlenmiştir. zannedersem kendisi işlerin askerlik şubelerindeki gibi azarla işlediğini sanmakta. nereden böyle bir izlenime kapıldı bilemiyorum.

    buraları okuyorsa ki okuyordur hatta belki de yazıyordur diye tahmin ediyorum, bu özelliği kendisini öğrencilerin gözünde itici olmaktan öteye götüremiyor.
  • anlattığı konuları sevdiğini, hepsine son derece hakim olduğunu derslerde hissettiren, çalışkan, anlayışlı ve her daim öğrenciye destek olan ve kendini daima güncellediği için ayrıca saygı duyulan insandır.
  • bir keresinde sınıfın çoğunluğu vizelerde sorduğu soruya saçma sapan cevaplar yazdığı için sınıfta sinir patlaması yaşayıp hafta sonunda oturup ağladığını söyleyen hocamdır. özünde iyi biridir, öğrencilerine hep yardımcı olmaya çalışır. kendine ayıracak vakti hiç yok denebilecek kadar azdır. bir film tavsiye etmiştim kendisine 7 aydır izleyemedim daha dedi. sınıfta tartışmalara yorum yapılmasını bekler öğrencilerinden ve bunu yapanlara nedense sınavlarda daha iyi notlar verir. mitolojiye epey bi ilgilidir ve dersleri genelde eğlenceli geçer. arada bişeyi anlatırken fazla hızlı olup konudan konuya bir anda atlayabiliyor.
  • kendisi puanlama konusunda tam bir trolldur. once vizede 01, 05, 10 gibi gudik puanlar verip yureginizi agziniza getirir sonra finalde 70, 80, 90 civari vererek gecmenizi saglar. ayrica cok dehset harry potter hayrani olup sirius black'e platonik olarak asiktir.
  • derslerini her zaman can kulağıyla dinlediğim, aynı zamanda da bu dersler için mükemmel kitaplar seçen başarılı bir akademisyen fakat gel gör ki üniversite yıllarımın idolü olan bu insan aynı zamanda travmasıdır da. en basiti, gözüne girmek umuduyla ve pek bir hevesle hazırlandığım sunumdan sonra bana neredeyse uçan tekme falan atacaktı beğenmediğini daha iyi anlayabileyim diye. 3 hafta okula gidememe ve ömür boyu sunum yapamayacak olma sendromu ile de sonuçlandı.
    not verirken de böyle değişik duygular hissettirir öğrencilerine. gece gündüz çalışır, sınavdan sonra da arkadaş ortamında "kesin beni kısa yoldan mezun eder asistanı yapar" esprileri döner ama aksis'te gördüğünüz not 01'dir ya da "kesin kaldığım ya hiçbir şey yazamadım" dediğiniz dersten aa ile geçersiniz.
    2017 güz dönemi boyunca da japonya'da olacaktır. başarılarınızı takdir ediyorum ama lütfen japonya halkına da böyle şeyler yapmayın buket hanım. *
hesabın var mı? giriş yap