• son yerel seçim nihayetinde çaycuma'da yıllardır süregelen akp belediyesi hükümdarlığına son vererek chp'den belediye başkanı olarak seçilen, 1954 çaycuma doğumlu iş adamı. göreve geldiği günden beri yaptıklarını uzaktan takip ediyorum da, kısa sürede çaycuma'yı cittaslow'a dahil etme planı var gibi görünüyor; son olarak pazar yerini kasaba dışına çekip, ücretsiz minibüslerle şehiriçinden pazaryerine ulaşımı sağlamaya başladı... yolu açık olur inşallah.

    edit: rahmetli babası nihat kantarcı da üç dönem çaycuma belediye başkanlığı yapmıştır.
  • çaycumaya resmen çağ atlatan ve hizmetleriyle insanları her daim mutlu eden harika insan. umarım hizmetlerine daha uzun yıllar devam eder. hakkında olumsuz bir şey var mı diye düşünüyorum. oy vermeyenler bile adamı ayakta alkışlıyor. helal.
  • sözlükte adını gördüğümde allah allah nerden tanıyorum yaa ben bu adamı dedim önce sonra heee tamaaammm deyip kendime geldim. güzel işler yapıyor. "adam çalışıyor."* kısa bir sürede ilçemin çehresini değiştirmeyi başardığını ve kent kültürü aşılama konusunda mesafe kat ettiğini düşünüyorum. vizyonuna sağlık.
hesabın var mı? giriş yap